Війна в Україні / фото 36 ОБрМП ім. Михайла Бєлінського

Астролог Влад Росс розповів, чи буде Росія знову намагатися наступати на Україну, в тому числі і на столицю - Київ. За його словами, така небезпека існує, якщо ми не отримаємо допомогу у вигляді зброї.

"Напад на Київ Росія планує здійснити влітку. Це відбуватиметься за допомогою Білорусі. Якщо нам не дадуть зброю, то в Києві ходитимуть окупанти. Але я впевнений, що ми отримаємо допомогу і відіб'ємося", - сказав Росс в інтерв'ю УНІАН.

Однак він додав, що ніякого наступу найближчим часом не буде. При цьому, продовжив астролог, окупанти можуть захопити деякі українські території.

Відео дня

"Всі будуть як укопані стояти в тих же місцях. Росія захоче взяти в "кліщі" Харків, можуть бути якісь просування на Куп'янському напрямку. Найвразливіше місце, яке ми можемо втратити - Часів Яр. Я думаю, що, швидше за все, вони захоплять Авдіївку", - зазначив експерт.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс відповів, кого мобілізуватимуть. Закликати 550 тисяч людей не вдасться, вважає Росс. Однак він переконаний, що в Україну повертатимуться чоловіки, які на початку великої війни виїхали за кордон. Вони можуть відправитися на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: