Літо буде складним для РФ, - астролог / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Астролог Влад Росс назвав найнесприятливіші дати для Росії та окупантів цього літа, коли вони можуть зазнати поразки на фронті, а також коли в країні-агресора можуть бути катастрофи.

Як розповів експерт в інтерв'ю "Главреду", поблизу 20-х чисел червня може серйозно погіршитися стан здоров'я диктатора Володимира Путіна. В цей же час він зрозуміє, що програє війну.

12-14 червня може бути зруйновано Кримський міст. Як продовжив астролог, ЗСУ розіб'ють всі склади з боєприпасами на незаконно анексованому півострові.

Відео дня

Найнебезпечніші для РФ дати - 9-24 серпня. Росс каже, що до цього часу Путіна вже не буде в живих. Більш того, в країні-агресора буде економічна катастрофа.

"Також у серпні після застосування якихось "вундервафлів" або тактичної ядерної зброї, яка так і не зможе вдарити в ціль, закінчиться епоха путінізму. Загалом, Путін остаточно обгадиться в серпні-вересні", - зазначив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше таролог Яна Тимощук в інтерв'ю УНІАН розповіла, які небезпеки чекають на Україну в червні, яка ситуація буде з Каховською ГЕС, чи будуть якісь перемоги у ЗСУ, і коли закінчиться масовий терор нашої країни.

Вас також можуть зацікавити новини: