Війна в Україні / фото 22 окрема механізована бригада

Астролог Влад Росс назвав міста, які найбільше постраждають від рук російських загарбників у грудні цього року. За його словами, ракети будуть прилітати навіть туди, де останнім часом було затишшя.

"Складна ситуація може бути в Донецькій області. Особливо це стосується Краматорська, Слов'янська... Небезпека чекає і на Хмельницький, Житомир, Чернівці, Одесу. Найуразливішим є Херсон. Ворог хоче його просто зруйнувати - так, як він зробив з Маріуполем. А все тому, що він пов'язаний зі знаком Лева. А Марс - планета війни - зустрічається з управителем Лева - Сонцем - в знаку Стрільця. Тобто міста, пов'язані з Левом можуть постраждати від російських ракет. У тому числі і Львів. Окупанти можуть "лупанути" по якійсь багатоповерхівці і заподіяти глобальне лихо", - сказав Росс в інтерв'ю УНІАН.

Він додав, що самий розпал обстрілів почнеться з 9 по 15 грудня. За його словами, ворог може запустити сотню ракет за раз. Разом з тим на нас можуть летіти і шахеди, до 1000 за раз.

Відео дня

"В результаті може бути тимчасовий блекаут. У великих містах він може бути всього кілька днів, а ось в областях або далеких районах він може тривати тиждень. Тому я рекомендував би запастися буржуйками", - додав астролог.

Найменше варто переживати Києву, тому що він максимально захищений.

Нагадаємо, астролог відповів, коли Росія остаточно програє у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: