Війна в Україні / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

Зовсім скоро настане лютий - місяць, в якому два роки тому Росія розв'язала повномасштабне вторгнення. Чи варто очікувати неприємних "сюрпризів" від країни-агресора, що буде відбуватися на фронті, і до чого нам потрібно бути готовими, - розповіли астрологи Анна і Олексій Суханови.

Даючи прогноз на січень, експерти розділили його на дві частини. У першій частині йшлося про те, що з 1 січня 2024 року по 16 січня 2024 року буде напружений період. Можливе зниження активності армії РФ. У цей час збільшується ймовірність надходження нових військових і фінансових ресурсів в Україну, а також військова підготовка нових людей за межами країни...

Ми бачимо, що в цей час знизилася активність військових наступальних дій. Однак, через те, що період напружений, було посилення активності ракетних атак. У цей час посилилися мобілізаційні процеси для формування нових військових з'єднань і можливості демобілізації існуючих. 4 січня Комітет Верховної Ради України розпочав розгляд нового Закону про мобілізацію. Цього ж дня Німеччина відправила в Україну перший пакет військової допомоги на суму 1,5 мільярда євро. До нього увійшли протитанкові ракети, переносні зенітно-ракетні комплекси і боєприпаси. 12 січня прем'єр-міністр Великої Британії оголосив про військову допомогу Україні на суму 2,5 мільярда фунтів на 2024 рік. До неї увійшли протитанкові ракети, реактивні системи залпового вогню, бронетехніка та боєприпаси.

Відео дня

В їхнього астропрогнозі на другу частину січня говорилося наступне:

"З 16 січня 2024 року по 10 березня 2024 року - напружений період. Цей період продовжить процеси надходження і накопичення ресурсів, але з можливими затримками і уповільненням. Можливе збільшення витрат України на закупівлю і виробництво боєприпасів і очікування їхнього надходження. Військова активність може проявитися як з боку України, так і Росії, але швидше за все без стратегічних успіхів, тільки місцеві бої. У Росії в цей час може зростати песимізм і бажання завершити війну, а також можуть виникнути внутрішні конфлікти і протести..."

Війна в Україні / фото 117 окрема механізована бригада

Незважаючи на те, що новий річний період в Україні тільки почався, проте ми вже помічаємо, як він почав себе проявляти. Ми бачимо, що з 16 січня військові дії знову активувалися в Донецькій і Харківській областях. Незважаючи на те, що десь противник мав невеликий тактичний успіх, проте це не стратегічний успіх і в глобальному плані ніяк не впливає на загальну ситуацію.

У січні в Україні були значні успіхи, які змусили Росію переглянути стратегію військових дій з використанням авіації. Йдеться про збиття літака радіолокаційної розвідки А-50 і пошкодження Іл-22,також Україна продовжила знищувати РЛС в Криму. Дані важливі успіхи вже почали викликати песимістичний настрій у росіян. Ми також бачимо виникнення протестів і внутрішніх конфліктів в Росії. Йдеться про протести в Башкортостані РФ. Астрологи впевнені, що дана тенденція буде розвиватися далі.

Прогноз на лютий 2024

У лютому 2024 року експерти не очікують якихось стратегічних успіхів у військових діях як з боку України, так і з боку Росії. Україна продовжуватиме перебувати в стані поступового акумулювання ресурсів. У політичному плані Цього місяця варто очікувати збільшення підтримки України з боку наших партнерів, а також збільшення військової та фінансової допомоги. При цьому сама політична атмосфера, як всередині України, так і в інших країнах, а також в міжнародних організаціях, буде насичена новими яскравими конфліктами.

В цілому, в лютому буде складно досягати угод і йти на поступки і компроміси. У зв'язку з цим може бути збільшення різних протестних настроїв в різних частинах світу. У лютому також варто очікувати активізації різних військових дій не тільки в Україні, а й у світі. Збільшується також і ймовірність різних землетрусів.

Війна в Україні / фото 117 окрема механізована бригада

Також Суханови кажуть, що Росія намагатиметься атакувати енергетичну систему України:

"Розглядаючи ситуацію в Україні в сфері енергетики, в цьому місяці, можна сказати, що незважаючи на те, що Росія буде намагатися атакувати енергетичну систему України, становище буде краще, ніж в минулому році. Ситуація з ЗАЕС також перебуватиме в стабільному стані. Можливі якісь провокації і невеликі порушення в роботі, проте без серйозних наслідків".

У лютому в Україні також велика ймовірність різних політичних і корупційних скандалів і викриттів.

У цьому місяці буде більш складна його перша половина з 1 по 14 лютого, друга половина більш спокійна.

Олексій і Анна Суханови в Instagram – instagram.com/jyotishclub_ua