На кого чекає розчарування / фото prijedor24h.net

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які до кінця 2022 року можуть дізнатися погані новини, що негативно позначиться на їхньому емоційному стані.

Близнюки

"Небесні світила" кажуть, що останнім часом на перше місце ви поставили оточуючих, а не себе. Однак нікому ваші жертви не потрібні. Люди не оцінять все, що ви для них робите, а значить це марно. Коли ви зрозумієте, що в першу чергу любити і цінувати потрібно себе, може бути запізно. Ваш емоційний стан похитнеться, ви можете бути дуже засмучені, що люди не оцінили вас по достоїнству. Пам'ятайте, що ніхто нікому нічого не винен. 

Терези

Терези можуть розірвати стосунки зі своєю другою половинкою. Експерти стверджують, що ви постійно намагаєтеся все контролювати, але ваших близьких це може тільки дратувати. Навіть якщо ви це робите з добрими намірами. Є ризик, що на цьому грунті можуть виникати скандали, ваш партнер може висловити все, що про вас думає, не підбираючи слів. Все це негативно відіб'ється на вашому ментальному самопочутті, що може привести до серйозного стресу і подальшої депресії.

Відео дня

Нагадаємо, наступного тижня неймовірно пощастить жінкам п'яти знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: