Як страждають від любові знаки Зодіаку - порада кожному з нас / depositphotos.com

Усі ми хоч раз у житті або самі стикалися з відмовою, або намагалися підібрати делікатні слова – для відмови іншому. Втім, іноді з'ясування відносин проходять і бурхливо. Це наші прабабусі тихесенько підсовували небажаному нареченому гарбуз - нинішні красуні можуть і в соцмережах прилюдно висміяти невдалого залицяльника.

Як переносять відмову знаки Зодіаку, якщо в любові їм не щастить: хто зі знаків Зодіаку – найщасливіший в любові, а чиїм обранцям залишається лише співчувати – з'ясував УНІАН.

Овен і нерозділене кохання

Читайте такожМісячне затемнення 19 листопада 2021: чим небезпечний фатальний збіг планет, як захистити себеЦей народ страждає мовчки. Тому їхнім друзям і рідні, якщо в Овна трапилася невдала любов, не варто покладатися на його спокійний вигляд: представник знака в такий момент точно потребує підтримки. Або поради, як завоювати неприступну фортецю.

Відео дня

Правда, не факт, що якщо фортеця здасться – Овен одразу не відправиться на пошуки нової. Овни в любові полюбляють сам процес завоювання.

Телець і нерозділене кохання

Тельці найчастіше люблять тих, хто любить їх – тобто тих, хто першим проявив почуття до представників знака. Тому і з нерозділеним коханням стикаються рідко.

Якщо ж така оказія все ж трапляється - то, навколишні, стережіться: відкинутий Телець схожий на тайфун, він буде страждати голосно і руйнівно. Це потрібно просто пережити.

Близнюки і нерозділене кохання

Близнюки - народ залюбливий: роблять вони це часто і зі смаком. Ясна річ, що і відсоток нерозділених почуттів у них досить високий.

Але Близнюки з такого приводу не засмучуються. Вони взагалі люблять саме почуття любові, черпаючи з нього натхнення для нових звершень. Це той рідкісний випадок, коли нерозділене кохання найчастіше буває тільки на користь.

Рак і нерозділене кохання

Це складний, ранимий і дуже чутливий знак. Тому і розбите серце для них може вилитися в цілком фізіологічні захворювання: від головного болю до нападу виразки на нервовому грунті.

Тому рідні на такий випадок варто тримати аптечку під рукою – і телефон психолога: пережити свої почуття і рухатися далі Раку особливо складно. Через помилкові надії на старе почуття вони здатні упустити нові можливості.

Лев і нерозділене кохання

Якщо Лев стикається з нерозділеним коханням, то страждає в першу чергу його оточення. Він буде влаштовувати скандали на рівному місці й істерики без причини (причому сам ні за що не погодиться, що поводиться як істеричка) – і все доведеться вислуховувати і терпіти тим, хто поруч.

Іноді жертвою такої поведінки може стати і сам об'єкт закоханості. І це той самий випадок, коли простіше дати – чим пояснити, чому ні.

Діва і нерозділене кохання

Оточенню Діви пощастило: до відмов у любові представники знака відносяться філософськи. Відтак найімовірніше, що і сама Діва страждати буде недовго, і друзям за неї довго переживати не доведеться.

Терези і нерозділене кохання

Терези вкрай рідко люблять без відповіді: їм просто фізично необхідно відчути на собі прояв симпатії з боку партнера – щоб закохатися самому. Це як вічний маятник Ньютона: де "кінетична сила" одного партнера перетворюється в "потенційну енергію" іншого.

Тому якщо їх не люблять - вони просто перестають любити у відповідь. Це, до речі, стосується і згасання почуттів уже в сімейних відносинах.

Скорпіон і нерозділене кохання

В цьому випадку поспівчувати доведеться обранцеві Скорпіона. У разі відмови представники знака просто почнуть завойовницьку кампанію і не заспокояться, поки вершина не підкориться.

Якщо ви відмовили Скорпіону, і той прийняв це спокійно – варто насторожитися: найімовірніше, вас просто водять за ніс, а про себе вже обмірковують, як би спритніше до вас підступитися. Якщо причина для відмови вагома і передумувати ви не маєте наміру – то краще рвати будь-яку взаємодію зі Скорпіоном (ні "просто дружби", ні "чисто ділових відношень" з ними не вийде).

Стрілець і нерозділене кохання

Це досить егоїстичний і цілеспрямований знак. Він навіть розбите серце може використовувати собі на користь: зробити його джерелом натхнення (наприклад, написати бестселер, як потрібно правильно переживати розрив або почати вести блог на тему невдалих відносин), просто на зло партнеру почне працювати над собою або стане дертися до нових кар'єрних висот тощо.

Для Стрільця важливо, щоб той, хто йому відмовив – врешті-решт пошкодував про подібне рішення.

Козеріг і нерозділене кохання

Козероги переключаються на кар'єру, навчання або нові проекти. Тому їм відмови в любові час від часу – теж лише на користь.

Водолій і нерозділене кохання

У Водоліїв любов і ненависть іноді й переплутати можна: аж надто ці почуття у представників знака схожі. Якщо відкинути їх почуття - вони і на помсту здатні. Добре, якщо просто двері розмалюють, а то ж і не погребують нічим!

Риби і нерозділене кохання

У цьому випадку страждання можуть розтягнутися на місяці. Не варто підливати масла у вогонь їхніх страждань - і без цього оточуючим такий серіал встигне порядком набриднути.

Читайте також: