Таїнства і обряди православної церкви на заміжжя / depositphotos.com

Стародавні обряди і ритуали - ефективні інструменти наших предків, якими вони користувалися для здійснення мрій. Деякі з обрядів навіть можна проводити в церкві, особливо, на православні свята. Сьогодні віруючі відзначають Горіховий Спас 2022 і підуть до храмів, тому УНІАН пропонує дієві магічні обряди, які допоможуть вам щасливо вийти заміж.

Раніше ми говорили про те, що святити в церкві на Горіховий Спас 2022.

Які існують обряди на заміжжя - перелік

Обрядів і ритуалів, створених на допомогу дівчатам, які хочуть вийти заміж, створено безліч. Експерти з езотерики особливо рекомендують три з них, які називають найбільш дієвими. 

Відео дня

Ритуал з вінчальним платтям

Для того, щоб обряд спрацював і порадував вас бажаним результатом, вам потрібно купити плаття, в якому ви готові піти під вінець. Потім вдягти його і рівно опівночі закритися в кімнаті. Сісти напроти дзеркала і, невідривно в нього дивлячись, вимовити змову:

Вбираю себе в сукню, кличу наречених, жену бідняків. Як одяг купила, так заміжжя на долю перетворила. Амінь!

Після цього, на ранок наступного дня, необхідно піти до церкви і поставити три свічки Пресвятій Богородиці, знову вимовляючи магічні слова: "Як Діва Марія свята і непорочна, вірного чоловіка зустріну я точно. Амінь.". Згідно з відгуками, після такого обряду можна швидко вийти заміж.

Ритуал трьох святих

Даний обряд можна проводити на будь-яке велике церковне свято. Вам потрібно зайти в храм і поставити по 3 свічки трьом святим - Богородиці, Матроні і Миколаю Чудотворцю. Потім - перехреститися, вийти з церкви, повернутися до входу обличчям і, дивлячись на храм, сказати:

Як в церкві свічки горять, так женихи за мною пильно стежать. Заміж пропонують, вірність обіцяють. Амінь!

Дівчата, які виконували цей ритуал, кажуть, що зустріч із супутником життя відбувається протягом трьох місяців.

Ритуал дванадцяти свічок

Найскладніший, але і найдієвіший обряд, який потрібно робити на найважливіші православні торжества. Суть його полягає в тому, щоб поставити за 1 раз 12 свічок за своє здоров'я і 12 - за здоров'я судженого. 

В ту хвилину, коли ви будете ставити свічки за здравіє чоловіка, потрібно вимовити магічну змову:

Господи, помилуй і спаси раба Твого, імені якого я не знаю, але якого Ти призначив мені в чоловіки. Амінь.

В цей же день, повернувшись додому, вам необхідно надіти нову нічну сорочку або піжаму, взяти дві гілочки від двох різних дерев і звити їх разом, замотуючи ниткою з нової котушки. Потім взяти нове блюдце без малюнка, покласти на нього гілочки, підпалити нову білу свічку і, капаючи воском на гілочки, сказати:

Зчепилися два прутика на віки вічні, вони зчепляться - не розчеплються, на добро, на злато-сребро, на зиск, на приплід, на благополучне життя. Амінь.

Змова потрібно повторювати, поки свічка повністю не згорить. Потім всі предмети ритуалу загорнути в білу тканину, прибрати в таємне місце і зберігати до весілля. Після того, як вийдете заміж, прутики пустити по річці, а блюдце закопати в безлюдному місці.

Вас також можуть зацікавити новини: