Астролог склала гороскоп сексуальної сумісності / фото: ua.depositphotos.com

Планети Сонячної системи постійно рухаються і утворюють при цьому певні поєднання. Є Сонце і Місяць, дванадцять знаків Зодіаку і вісім планет. Венера і Марс – дві планети, що мають відношення до захоплень, кохання і пристрастей.

Про це розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Цей гороскоп має виключно ознайомчий характер і заснований на характеристиках типових представників знаків Зодіаку.

Відео дня

Овен

Початком усього Зодіаку, є Овен, вогненний знак - перший імпульс, спалах, іскра. Його безпосередній порив, сміливий і рішучий, але не довговічний. Швидко захоплюється, але так само швидко стає холодним до партнера. Хороша сумісність у Овна з представниками знаків стихії Вогню – Овен, Лев і Стрілець, а також з повітряними знаками – Близнюки і Водолій, які ідеально підійдуть Овну за темпераментом, будуть посилювати його пристрасть, внутрішнє горіння, стимулювати розвиток творчих талантів, що сприяє гармонії в інтимній сфері.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які стануть головними щасливчиками у липніТелець

Тельці прагнуть до довгострокових взаємин, постійності і стабільності в особистій сфері. Секс для Тельців життєво необхідний, завдяки цьому вони накопичують в собі енергію і використовують її для оформлення в реальну форму і матеріальний результат. Тельцям потрібна романтика, краса і гармонія, різноманітність кольорів, фарб, запахів, відчуттів. Форма, дотик, визначення свого ставлення до партнера і є прояв Тільця. Задоволення в інтимному житті Тельці знаходять з представниками стихії Землі – Тельцем, Дівою, Козерогом і стихії Води – Рак і Риби.

Близнюки

Інтимні стосунки Близнюки починають швидко, особливо якщо партнер – вібруючий Повітря (Близнюки, Терези, Водолій) або іскристий Вогонь (Лев, Стрілець). З представниками цих знаків Зодіаку, встановлюються міцні зв'язки, зберігається тривалість, захоплення. Сексуальні схильності є вільними і різноманітними, що дає Близнюкам оптимізм, силу, впевненість, рішучість. І такі стосунки Близнюки будуть утримувати, проявляти гнучкість і готовність віддавати партнерові навіть більше, ніж отримують.

Рак

Рак в інтимних стосунках прагне до максимального наповнення енергією і теплом. Водна стихія знаку Раку чиста і поживна, тому представники цього знаку нерозривно пов'язують сексуальні і сімейні стосунки, часто визначають їх мету, як розвиток і поява дітей. За сексуальним темпераментом ідеально підходять представники земної стихії – Телець і Діва, а також знаки стихії Води – Рак, Скорпіон, Риби. Разом з одним з таких партнерів, Рак створить ідеальні умови для життя, розмноження і розвитку, а сексуальне життя – яскравим і гармонічним.

Лев

Лев вимагає прихильності, несе відповідальність за партнера, відразу ж ставить блискучі цілі і визначає перспективи інтимних взаємин, мотивується коханням і сексом. Сонце Лева світить яскраво, у нього все має бути на високому рівні, надовго утримує тепло інтимних взаємин. За темпераментом підходять представники вогненної стихії - Овни, Стрільці. Представники свого знака в сексі підходять, але труднощі виникають. Знаки Повітря - Близнюки і Терези будуть захоплюватися Левом, забезпечать його потребу бути в центрі і їхні інтимні відносини будуть яскравими, що необхідно Леву для відчуття внутрішньої сили.

Діва

Діва – знак стихії Землі, прагне зберегти гармонійні інтимні стосунки, найбільш оптимальним і практичним способом, часом забуваючи про романтику. Представники знаків Діви, Тельця і Козерога, розуміють важливість знань і навичок, приймають системність Діви в сексуальній сфері, тому особисті стосунки з представниками земної стихії, для Дів виявляться задовольняють. Скорпіони і Раки – знаки стихії Води, допомагають Діві в адаптації до оточуючого світу. З підтримкою одного з них, Діва створить відповідні умови для життя, підготує новий етап взаємин, розкриє свою природну м'якість і романтичність.

Терези

Терези – повітряна стихія, сама назва тонко передає характеристику знака Зодіаку «або-або», визначає ставлення, поняття про те, що вважається нормою, правильним, прийнятним у всіх сферах життя, в тому числі сексуальної. А вже це визначає ступінь гармонії, точності відповідності рівноваги. Прекрасна сумісність у Терезів з Близнюками та Водоліями – інтелектуальний інтерес послужить основою інтимних відносин. З представниками свого знака відношення до стадії близьких можуть і не дійти, оскільки від довгих коливань пропадає взаємний інтерес. Вогняні Леви або Стрільці залучать своєю впевненістю і чуттям, тому Ваги дозволять їм взяти ініціативу в свої руки.

Читайте такожКільцеве сонячне затемнення 21 червня збігається з літнім сонцестоянням - у чому особливість цього дняСкорпіон

Скорпіон в інтимному житті, у сфері внутрішніх емоцій, відчуттів прагне знайти суть, глибоку причину зв'язку з партнером. Є схильність доводити стосунки до крайніх проявів почуттів. Знайти стан задоволення Скорпіону допоможуть представники свого знака, а також Раки та Риби. Водні знаки Зодіаку здатні тонко відчувати настрій партнера, стан навколишнього світу, а це саме те, що потрібно Скорпіону – щоб розуміли його без слів. Діви і Козероги здатні привести внутрішній стан Скорпіона в норму, зможуть зрозуміти і прийняти його суперечливий характер і бажання.

Стрілець

Стрілець - це символ вогню, романтика, неосяжні простори, де немає кордонів, і ніщо не стримує пристрасть. Овни, Леви і Стрільці зможуть отримати заряд оптимізму та задоволення поряд з партнером – Стрільцем. Представники вогняних знаків Зодіаку допомагають один одному наповнитися внутрішнім світлом, енергією, яка дозволить зважитися на щось нове в сексуальних відносинах. Повітряні знаки – Терези і Водолії, підтримують захоплення Стрільця, допомагають йому вільніше дивитися на інтимні взаємини, насолоджуватися моментом і не обмежувати себе зобов'язаннями.

Козеріг

Козеріг - це знак стихії Землі, зосередженість, зібраність і виявлення в стисненні, обмеженні. Представники водяних знаків – Риби і Скорпіони здатні розтоплювати лід (Козеріг – це холодна земля, висушена) м'яко, терпляче і ніжно. Це ті варіанти, в яких чуттєва сторона життя Козерога може скластися гармонійно. З Дівами і Тільцями з часом можуть розвинутися задовільні інтимні стосунки. Козерогові з Козерогом складно до кінця розкритися, але в цілому, сексуальна сумісність є.

Водолій

Водолій знає нервові центри, є еротична інтуїція. Завжди спрямований до нового, готовий на авантюри і екстремальні пригоди. Партнеру дає підтримку, натхнення, безмежну турботу. У сексуальній сфері нічого не заперечується, все на вищому рівні, все з хорошими намірами. Любовні стосунки легко переходять у дружні і навпаки. Нудно з Водолієм не буде, а тим більше, якщо партнер є представником повітряної стихії – Близнюки, Терези, Водолій або вогненної стихії – Овен і Стрілець.

Риби

У Риб живий непередбачуваний темперамент, як у сфері повсякденного життя, так і сексу. Безкраїсть внутрішнього потенціалу представників знаку Риб, дає особливу роль цьому знаку, що завершує цикл Зодіаку. Риби – це знак стихії Води, яка все змішує, з'єднує, живить. Сексуальне життя сприяє творчому натхненню. Тельців і Козерогів енергія Риб відроджує, надихає, але успіх і довгостроковість цьому зв'язку залежить від них, тому Тельці і Козероги повинні взяти на себе домінуючу функцію. Раки, Скорпіони і Риби будуть посилювати фантазію Риб, стосунки можуть бути дуже яскраві і красиві. З таким партнером вони можуть бачити навколишній світ у всьому багатстві його краси, романтики і гармонії.