Низка зодіакальних представників не визнають свої помилки, поділилася астролог / фото ua.depositphotos.com

Три знаки Зодіаку – Козеріг, Діва й Телець, не визнають своїх "проколів".

Козероги вважають помилки найсильнішим ударом по авторитету, пише tsn.ua з посиланням на прогноз астролога Людмили Булгакової. 

За її словами, представники цього знака можуть замкнутися в собі й злитися, якщо їх викриють у помилці.

Відео дня

"…Лише за деякий час, охолонувши, вони можуть, нехай і неохоче, визнати, що минулого разу схибили", – зазначила експерт.

Співбесідниця додала, що Тельці можуть не визнавати помилки, оскільки вперті і тому не хочуть погоджуватися з тими, хто поруч.

"…Вони опиратимуться, навіть якщо їх притиснуть до стіни, до останнього запевняючи, що все зробили правильно, а будь-які зауваження на їх адресу – не більше ніж причіпки заздрісників", – сказала астролог.

Булгакова попередила, що Тельці після суперечки можуть почати сприймати опонентів у якості ворогів.

Експерт зазначила, що Діви, попри наявність глибоких знань, часто припускаються помилок, але доводять свою правоту у суперечках на підвищених тонах. Булгакова заявила, що коли у представників цього знаку закінчуються аргументи, вони здатні різко завершити розмову.

"…апофеозом таких випадків зазвичай буває те, що коли їм через певний проміжок часу нагадують про їхні промахи, вони роблять безневинні очі й стверджують: ніколи такого не говорили", – сказала вона.

Раніше Людмила Булгакова говорила, що, зокрема, чоловіки-представники знаку Зодіаку Діва можуть до 20 років обирати жінку, з якою візьмуть шлюб, і не вважають за можливе потім шукати собі іншу супутницю життя.

Вас також можуть зацікавити новини: