Чоловічі імена, чиї представники схильні до алкоголізму / depositphotos.com

Схильність до алкоголізму залежить від безлічі факторів, таких як генетика, соціальне оточення, спосіб життя і т.п. Однак є ще й характеристика імені, яка теж впливає на те, як поводиться людина. Розповідаємо про чоловіків, в яких можна розпізнати алкоголіка по імені. 

Денис

Це ім'я тісно пов'язане з давньогрецьким богом родючості і виноробства Діонісом. В цілому, цей зв'язок з богом відбивається в реальному житті, адже Денис - той ще тусовщик і любитель напитися до безпам'ятства. 

Згодом бажання випити келих чогось міцного стає частиною життя, що не завжди подобається другій половинці.

Відео дня

Дмитро

Часто чоловіки з цим ім'ям з юних років демонструють свою тягу до алкогольних напоїв. З віком вона тільки посилюється, іноді переходячи всі здорові кордони. Дмитро, якщо не знайшов собі відповідну компанію для поділу пляшки, не замислюючись вип'є її в гордій самоті. І для цього йому зовсім не потрібно чекати на п'ятницю або вихідні.

Сергій

Володарі цього імені часто мають підвищену душевну чутливість - їх легко образити. Щоб якось заглушити душевний біль, вони використовують алкоголь. Все починається з незначного об'єму, проте з часом Сергій може втратити міру і навіть контроль над собою. 

Експерти радять уважно придивлятися до Сергія, якщо ви вирішуєте будувати з ним стосунки або родину, оскільки з часом його згубна звичка може перетворитися на справжню залежність.

Вадим

Навіть у дорослому віці деякі власники цього імені схильні до постійних тусовок "як в 15 років". Їхня проблема в тому, що вони абсолютно не вміють себе контролювати після того, як спробують першу чарку.

Вони з тих, хто весь час шукає привід "розслабитися", купивши пляшечку чогось міцного, через що часто стикаються з проблемами на роботі або в сім'ї, адже ніхто не хоче бачити поруч алкоголіка.

Раніше УНІАН опублікував таро-прогноз від Анжели Перл на квітень 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: