Астролог розповів, чи буде Україну трясти, як Туреччину / фото Maxar Technologies

Астролог Влад Росс попередив українців про небезпеку в лютому. Він зазначив, що деякі області України буде трясти, але як в Туреччині не буде.

"Сильні землетруси не очікуються. Можуть бути поштовхи лише в Карпатах та на південному заході Одеської області до 5 балів, але від цього будинки не руйнуються", - зазначив астроексперт у коментарі УНІАН.

При цьому він запевнив, що загрози для атомних електростанцій України немає, адже поблизу них поштовхів не буде. Водночас астролог попередив, що найнебезпечніший період настане з 20 по 24 лютого.

Відео дня

"Пошкоджень сильних не буде, але в лютому по всій планеті будуть відбуватися землетруси. Це пов'язано з жорстким протистоянням планет з Ураном. В Україні не буде такого, як було в Туреччині", - підсумував Влад Росс.

Варто відзначити, що кількість жертв руйнівного землетрусу у Туреччині та Сирії перевищило 16 тисяч осіб.

Нагадаємо, що раніше астролог Влад Росс розповів, що війна в Україні може закінчитися у той самий момент, коли помре президент Російської Федерації Володимир Путін. На його думку, є передумови, що це станеться тільки влітку.

Крім того, він попередив, що поблизу річниці повномасштабного вторгнення Росії, 24 лютого, може бути черговий наступ на Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: