Значення імені Любов / pixabay.com

Незважаючи на те, що з 1000 новонароджених ім'ям Любов називають тільки трьох або чотирьох дівчаток, воно все одно залишається красивим і теплим. Батьки вибирають таке ім'я, якщо хочуть віддати дати слов'янським традиціям. Таємниця імені Любов криється в його покровительниці - мучениці Любові Римської.

Раніше ми розповідали, що означає Ім'я Віра.

Ім'я Любов - що означає, який характер у власниці

Характеристика імені / ua.depositphotos.com

Дівчинка на ім'я Люба з дитинства непосидюча, дієва і активна. Ними рухає нестримна тяга до саморозвитку і зростання. Іноді Любу дорікають в тому, що вона зарозуміла, але це лише висока самооцінка, заснована на впевненості в собі. Любов досить терпляча, стримана і по-своєму мудра.

Відео дня

Читайте такожКохання - біль: названо найбільш влюбливі знаки ЗодіакуЛюба завжди оптимістична, комунікабельна і енергетично приємна. Одне з найважливіших якостей Любові - здатність зібрати навколо себе людей і зачарувати їх. Завдяки такому дару і завзятості дівчата з таким ім'ям завжди домагаються бажаних цілей.

Любов досить категорична - вона не потерпить неповажного ставлення до себе. Не любить тих, хто намагається використовувати її в своїх корисливих цілях і вже тим більше не зв'язується з людьми, які маніпулюють іншими.

Доля на ім'я Любов - що чекає дівчину в коханні і шлюбі

Ситуація в особистому житті любові / ua.depositphotos.com

Як ми вже сказали, Люба користується популярністю у чоловіків, але вибирає супутника обережно - по ряду певних критеріїв. Дівчині важливо, щоб партнер був вірним і відданим, розумним і надійним чоловіком. Не останнє місце займає і самодостатність чоловіка - сильний характер і воля підкорюють Любу.

У той момент, коли Любов знаходить ідеальну людину, вона стає хорошою дружиною і навіть матір'ю. Вона саме та, хто буде створювати затишок в будинку і зберігати сімейне вогнище. 

Але так складеться, тільки якщо чоловік буде її любити - Люба "дзеркалить" ставлення людей. Якщо ж партнер не зможе похвалитися вірністю або стабільністю - довго Люба поруч з ним не затримається.

Сумісність імен в коханні

З ким любов знайде щастя / depositphotos.com

Потужна і яскрава гамма почуттів, емоції і пристрасть можливі з чоловіками на ім'я Дмитро, Єгор, Макар, Гліб, Микола або Роберт.

Вийти заміж і відчувати себе, як за кам'яною стіною, вийде з чоловіком, якого звуть Олексій, Анатолій, Богдан, Борис, Валентин, Віктор, Володимир, В'ячеслав, Григорій, Дмитро, Михайло, Микола або Павло.

Відсутність взаєморозуміння і крах у відносинах, на думку астрологів, відбудуться з чоловіком, якого назвали Ярослав, Станіслав, Антон, Артур, Владислав, Георгій, Олег або Платон.

Вас також може зацікавити: