Лев схильний до самоіронії, ніколи не боїться виглядати смішно або безглуздо / фото imenno.ru

Кожен знак Зодіаку унікальний, має риси притаманні тільки йому. У когось такою рисою є відмінне почуття гумору.

Про це повідомляє slovofraza.

Лев

Читайте такожВідомий астролог назвав знаки Зодіаку, на яких у липні чекає неймовірний тріумфЛев схильний до самоіронії, ніколи не боїться виглядати смішно або безглуздо. Йому притаманний інтелектуальний гумор, чудовий оповідач, завжди знає, на чому варто зробити акцент, щоб історія вийшла запам'ятовується і дотепною. У будь-якій ситуації Лев тримається гордо, але завжди здатний посміятися над собою. Любить прикрашати, щоб зробити розповідь смішніше. Тому, почавши розповідати історію, до вечора Лев може доповнити її безліччю дотепних деталей, але від цього вона може стати злегка нереалістичною. Такий підхід подобається не всім оточуючим.

Відео дня

Рак

Раки мають відмінне почуття гумору і добре відчувають співрозмовника. Їх дорога – це сатира і перебільшення фактів. Через такий підхід можуть здатися дурніший. Ракам подобається акторська гра, вони використовують такий елемент у повсякденному житті. Досить образливі люди, але при цьому можуть направити свої жарти на себе. Але Раки можуть жартувати не на всі теми, наприклад, вульгарні жарти не для них.

Телець

Оптимістичний і позитивний знак Зодіаку. Намагається все перевести в жарт. Попри все це, Тельці дуже тактовні люди, ніколи не скривдять співрозмовника, бо поважають почуття оточуючих. Завжди в курсі усіх новин, відмінно відчувають іронію. Жарти Тільця витончені, зрозуміти їх може не кожен.