Що подарувати на Новий рік 2020 в Україні – ідеї подарунків / Фото УНІАН

Новий 2020 рік за східним календарем належить Білому Пацюку. Втім, ідеї новорічних подарунків не закінчуються виключно на презентах, що символізують 2020 рік, і не треба себе обмежувати лише традиційними рішеннями.

Що подарувати дитині на Новий рік 2020: подарунок хлопчику й дівчинці

Подарунки для дітей, як правило, обирають задовго до 31 грудня. Це зрозуміло, адже в магазинах іграшок напередодні Нового року чи не найбільші черги й ціни. Однак, якщо ви забули завчасно придбати подарунок дитині, не забувайте про святкові поїздки закордон на дитячі локації або ж зимові курорти.

Для малечі можна дарувати іграшки, для школярів – практичніші речі / Фото УНІАН

Фахівці не радять купувати дівчинці або хлопчику шкільного віку непрактичні подарунки. Це з малюками можна побавитися іграшками, а для школярів найкраще обирати техніку, особливо таку, що знадобиться для навчання. Це можуть бути смартфони, ноутбуки чи планшети.

Відео дня

До комплекту подарунків можна додати теплий стильний одяг та зимове спортивне знаряддя, якщо дитина цікавиться активним відпочинком узимку.

Для дітей старшого шкільного віку, підліткам найкраще дарувати ту ж техніку. Але зважайте на технічні характеристики покупки, аби вона прослужила довго.

Підліткам можна й залишити під ялинкою гроші. Тоді діти самі оберуть подарунок.

Що подарувати коханій людині

Напередодні Нового року постає запитання: «А що ж такого особливого подарувати хлопцю/дівчині у святкову ніч?». Цієї зими експерти рекомендують утриматися від традиційних чашок чи інших предметів з просканованими портретами пари.

Подарунок дівчині або хлопцю не обмежується традиційними символами Нового року / Фото УНІАН

Подарунки своїми руками – одне з оптимальних рішень для закоханих, яке, проте, займає багато часу. Листівки, талісмани, й елементи верхнього зимового одягу – те, що можна зробити своїми руками.

Для дівчини або дружини можна подарувати набір косметики, парфуми, книжки чи техніку. Для хлопця або чоловіка – парфуми, одяг, техніку. Зауважте, що Новий рік можна зустріти й за кордоном. А що ще зближує людей, як не спільна поїздка?

Що подарувати хлопцю, чоловіку на Новий рік 2020

Фахівці не радять купувати на подарунок для хлопця або чоловіка звичайну спідню білизну, шкарпетки чи шарф. Якщо тільки ви переймаєтеся, що покладете під ялинку своїй коханій людині.

Читайте такожТисяча іграшок та 5 км гірлянд: як виглядає головна ялина країни (відео)

Українські магазини пропонують чимало свіжих ідей. Зокрема, для коханого можна придбати дерев’яний бокс з фанери, наповнений найкращим сортом витриманого віскі. Обійдеться він у майже 2 тисячі гривень.

Якщо ж ви дотримуєтеся традицій дарування одягу, то обирайте для другої половинки труси, шкарпетки, парки та светри тільки з якісних матеріалів. Особливо актуальними цієї зими будуть штани із флісу й термобілизна.

Що подарувати дівчині, дружині на Новий рік 2020

Пропозицій подарунків для дівчат й дружин в інтернеті стільки ж, скільки й для чоловіків. Щодня їхня кількість буде тільки зростати, тому знайти з-поміж рекомендацій щось оригінальне буде легше.

Для коханої 31 грудня найкраще подарувати: унікальний портрет у стилі поп-арт, іменний подарунковий комплект з аромосвічками й парфумами, фотоковдру, сенсорні рукавиці тощо.

Що подарувати батькам на Новий рік: подарунок мамі й тату

Подарунок своїми руками – один із найоригінальніших, але потребує багато часу / Фото УНІАН

Новорічні подарунки у 2020 році для мами й тата зазвичай обирають за вже старою схемою: зважаючи на вподобання, стиль життя чи професію.

Для батьків найкращими подарунками будуть найкорисніші й ті, що знадобляться в побуті. Якщо ваша мама любить куховарити – сміливо купуйте якісне кухонне приладдя (набори каструль, посуду чи техніки). Для батька, з головою зануреного у домашній побут та ремонт речей, можете придбати набір інструментів або допоміжну техніку.

Під час купівлі подарунків обов’язково зважайте на улюблену справу людини, якій даруватимете, її роботу чи життєві орієнтири. Не забувайте, що подарунки на Новий Рік в Україні можна спокійно придбати в онлайн за попереднім замовленням, аби не витрачати час на черги.