День архітектора 2023 / pixabay.com

1 липня відзначають День архітектури України. Цей день відомий також як професійне свято всіх українських зодчих - День архітектора України. Привітайте їх цього дня красивою листівкою від УНІАН. 

День архітектора в Україні - історія свята

День архітектури України відзначають, починаючи з 1995 року - тоді це свято заснував президент Леонід Кучма, і воно збігалося зі Всесвітнім днем архітектури. Роком пізніше Міжнародний союз архітекторів вирішив перенести свято на іншу дату, але в Україні для нього залишили колишню - 1 липня. Цей день став професійним святом усіх українських архітекторів.

Всесвітній день архітектора відзначається щорічно в перший понеділок жовтня.

Відео дня

День архітектора - привітання та листівки

День архітектора / листівки УНІАН

Вітаю з Днем архітектора! Нехай кожен день буде прекрасний і сповнений натхнення. Нехай попереду чекає багато унікальних проектів і фантастичних ідей. Бажаю бути великим і талановитим майстром своєї справи. Цікавих архітектурних рішень в роботі та тільки вірних рішень в житті!

***

День архітектора - привітання / листівки УНІАН

Нехай підносяться величні будівлі, архітектурні шедеври, які Ви проектуєте, споруджуєте, вкладаючи душу і серце. Нехай Ваш талант і далі створюють красу і затишок. З Днем архітектури!

***

Дозвольте у ваше професійне свято зробити невеликий ліричний відступ. Кажуть, що архітектура - це застигла музика. Якщо це так, Ви - геніальний композитор! І неважливо, створюєте Ви монументальну класику чи повсякденні шлягери - головне, що це подобається людям. Ми дуже Вас просимо продовжувати працювати, збагачуючи світ новими творами! Бог Вам на допомогу і з Днем архітектора!

***

День архітектора / листівки УНІАН

Архітектори! Сьогодні ваше професійне свято! Бажаємо вам наснаги, нехай вона не покидає вас, осяє новими дивними ідеями. Нехай люди отримують радість від створених вами шедеврів. Нехай ваші незвичайні геніальні задуми завжди втілюються в життя! Будуйте міста, хмарочоси, башти, мости. Ми чекаємо від вас нових чудес світу!

***

День архітектора - привітання / листівки УНІАН

Вітаю з Днем архітектора! Що може бути прекрасніше, ніж зводити споруди, які прослужать не одному поколінню, прикрасять міста і може бути, послужать їх візитною карткою? Нехай реалізуються всі твої мрії, архітектор! Живи в гармонії з музою і самим собою!

***

З Днем архітектора вітаємо всіх, хто представляє цю професію і без чиїх творінь наш світ був би немислимим. Бажаємо вам успіхів в особистому і професійному розвитку, великих споруд, чудових проєктів, успішної творчості, здорової цікавості та відданості справі. Вітаємо і бажаємо вам і далі досягати багатьох успіхів!

***

Вас також можуть зацікавити новини: