День Державного прапора України 2022 / фото ua.depositphotos.com

День прапора України почали відзначати в 2004 році за наказом Леоніда Кучми, а сам державний прапор був затверджений в 1992 році. Синій колір символізує небо, а жовтий - пшеницю. УНІАН поділиться найбільш вдалими привітаннями зі святом, яке важливе для всіх українців.

Раніше ми говорили про те, як відзначається День Незалежності України 2022 і пропонували яскраві листівки до важливого дня.

З Днем Державного прапора України - привітання та листівки

Блакитні небеса над безкрайніми польовими просторами матінки України - відбиваються на гордом полотні нашому прапорі! Пишайся своїм прапором, патріот, адже Україна - мужня духом, велика та квітуча країна! Піднеси прапор над головою, хай вільний вітер хвилює його хвилями свободи та легкості! Радуйся, танцюй та веселись під синьо-жовтим небом! Зі святом, українці!

Відео дня
Привітання з Днем прапора / klike.net

Вітаю з Днем Державного прапора України. Бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай прапор України гордо в'ється на вітрі і наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

День прапора України 2022 / листівки УНІАН

Вітаю з Днем Державного прапора України і хочу побажати, щоб блакитне небо було мирним і ясним, щоб жовті поля пшениці давали добрий урожай. Нехай Країна росте і процвітає, нехай прапор країни розвивається на вітрі і дарує добру надію українцям на щасливе життя.

Красиві листівки до свята / листівки УНІАН

Вітаю з Днем Державного прапора України і від душі бажаю чистого мирного блакитного неба над головами українців, щедрих і злачних полів на теренах країни. Нехай прапор України гордо розвивається на вітрі і неодмінно дарує натхнення і світлу надію кожному з жителів держави.

День прапора 23 серпня / листівки УНІАН

Вітаю з Днем Державного прапора України і побажати хочу щедрих врожаїв жовтих полів, мирного блакитного неба, насичених фарб в житті народу, успішного розвитку країни, веселих пісень і красивих танців, великої гордості і почуття патріотизму у кожного українця за чудовий прапор і чудову країну.

Вас також можуть зацікавити новини: