День суду в Україні 15 грудня / depositphotos.com

День судді в Україні або день суду відзначається 15 грудня - дата була встановлена в 2000-му році чинним президентом України, з року в рік вона не змінюється. Правосуддя в нашій країні вершиться виключно служителями Феміди, тому УНІАН підкаже, які привітання з Днем працівників судової системи будуть найбільш вдалими і приємними.

Привітання з днем суду в прозі і листівках

День працівника суду 15 грудня / листівки УНІАН

У День працівників суду України побажаю не знати промахів у діяльності та житті, досягати потрібних цілей та прагнути успіху, бути щасливою людиною та здійснювати добрі вчинки.

***

Відео дня

Вітаю з Днем працівників суду України. Бажаю незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної діяльності і великих успіхів, абсолютної удачі в житті і високої репутації, міцного здоров'я і бравих сил. Нехай правосуддя завжди торжествує, нехай закон і чесність правлять країною.

Привітання до Дня працівників суду / листівки УНІАН

Вітаю з Днем працівників суду України і від душі бажаю стійкої витримки і великої удачі, поваги на роботі і світлого щастя вдома, радісного настрою і впевненого прагнення до цілей, блискучих успіхів і відмінних ідей.

***

Вітаю з Днем працівників суду України та хочу побажати завжди залишатися на боці правди та справедливості у нашій країні. Нехай кожна справа, кожне питання завершується чесним вироком, нехай щодня, кожну мить знаменується успіхом, радістю, благополуччям без жодних протестів.

Вітання до дня працівників суду / листівки УНІАН

Свято справедливості та гуманності сьогодні відзначають працівники судової справи України. Від щирого серця дарую найщиріші побажання професіоналам своєї справи, справедливим гарантам народної безпеки та гармонії в українському суспільстві. Нехай робочі справи увінчуються успіхом, домашні суперечки вирішуються на раз, а всі цілі досягнення стають все ближче. Здоров'я, терпіння та витримки у вашій відповідальній справі.

***

З Днем працівників суду України! Нехай завдяки вам наше суспільство стає все більш правовим і гуманним! Бажаємо вам процвітання, мудрості, неупередженості в прийнятті рішень і бездоганної репутації!

День суду в Україні 2022: привітання, картинки та побажання

Вітаю з Днем працівників суду України та бажаю, щоб у улюбленій країні не було таких складних проблем, які доводилося б довго розплутувати, щоб усі справи вирішувалися швидко та правильно. А для відповідальної та важливої роботи бажаю здоров'я, терпіння, сил та бездоганного професіоналізму, а також бажаю удачі, кохання, достатку та щастя для повноцінного життя.

***

Ти працюєш в українському суді, а значить, чесність - це твоє головне достоїнство! Нехай справедливість і правосуддя завжди панують у твоєму житті! Бажаю рухатися вгору по кар'єрних сходах і віддано служити суду України!

Вас також можуть зацікавити новини: