Спас Горіховий - привітання зі святом / bonnycards.ru

Сьогодні православні віруючі відзначають Горіховий Спас 2022. У цю дату прийнято ходити до церкви, святити горіхи, хліб і лляну тканину, а також відправляти своїм друзями красиві листівки. УНІАН розповість, як привітати вірян на Горіховий Спас у 2022 році.

Раніше ми говорили про те, що святити на Горіховий Спас 2022.

Горіховий Спас - картинки і привітання зі святом

Горіховий Спас 2022 - картинки та вірші / листівки УНІАН

Вітаю з Горіховим Спасом. Нехай Господь завжди рятує від бід і лиха, нехай ангел твій ніколи не покине тебе, нехай твоя сім'я буде прихована від заздрощів і злості міцною оболонкою з душевної доброти, взаємного кохання, турботи, вірності та благополуччя, як укритий горіх своєю шкаралупою. Бажаю здоров'я та довгих років життя.

Відео дня

***

Вітаю з Горіховим Спасом і бажаю міцного здоров'я, добрих справ у житті та Божої благодаті. Нехай твоя душа завжди знаходить порятунок в милосерді, нехай Твій шлях по життю буде світлим і радісним, нехай йде тобі по ньому легко і вільно, ніби по горіховому гаю.

Горіховий Спас 2022 - вітання / листівки УНІАН

Вітаю з Горіховим Спасом і хочу побажати завжди рятувати себе і близьких від життєвих колотнеч, завжди мати захист від нещасть і бід, та бути захищеними, як горіх шкаралупою. Бажаю миру і благодаті, щасливого життя без краплі горя, брехні і жалю.

***

Сьогодні велике свято - Хлібний або ж Горіховий спас. Вже посіяна озима пшениця, а в лісах достигли горіхи. Раніше в цей день починалися гуляння, так зустрічайте і ви Третій Спас радісно, в хорошому настрої. Бажаю миру вашій родині, вашому дому. Будьте щасливі!

Горіховий Спас у 2022 році - як привітати / листівки УНІАН

Прийшло світле свято - Третій Спас. Хочеться привітати всіх православних християн із закінченням Успенського посту. Нехай у кожній родині буде вдосталь свіжого хліба та пирогів із нового врожаю пшениці. Пригощайте медом, здобою та горіхами дорогих вам людей та славте Великого Бога нашого!

***

З Третім Горіховим Спасом! Нехай Всевишній і ангели бережуть тебе від бід і негараздів! Нехай попереду буде багато довгих і щасливих років життя. Міцної тобі віри, чистоти думок і взаєморозуміння!

Ореховый Спас - открытки и пожелания / листівки УНІАН

Вітаємо вас з таким великим святом на честь Нерукотворного Образу Господа нашого Ісуса Христа. Нехай буде цей день наповнений радістю та світлом. Нехай ваш будинок буде сповнений любов'ю та сміхом. Нехай дари землі та неба будуть Вам втіхою. З урожайним літом, з Третім Спасом!

***

Бажаю вам світла та тепла. Нехай вашу дорогу завжди освітлює сонце. Ваші близькі завжди підтримують вас. З вами Бог. Пам'ятайте про це.

Вас також можуть зацікавити новини: