Хелловін 2022 - привітання / depositphotos.com

Страшне свято Хелловін 2022 відзначається в ніч з 31 жовтня на 1 листопада в усьому світі. У цю дату прийнято збирати цукерки, створювати вироби з гарбуза, вбиратися в костюми і обдаровувати побажаннями знайомих. УНІАН розповість, що говорять люди на Хелловін і яку листівку можна відправити в цю дату.

Раніше ми говорили про те, як відзначають Хелловін в різних країнах.

Що насправді Хелловін без привітань - добірка листівок і побажань

Оригінальні привітання зі святом / листівки УНІАН

З Хелловіном! Бажаю веселого та захоплюючого життя без страхів, втрат, прикростей та бід. Нехай чорний кіт ніколи не перебігає перед тобою жодної дороги, нехай щодня твого життя сплітається в одну велику і міцну павутину щастя.

Відео дня

***

Бажаю страшно веселого і до остраху цікавого Хелловіна. Нехай павуки сплетуть павутину бажань і пристрасті. Нехай відьми начаклують феєричний настрій. Нехай зомбі навчать бути спокійніше. Нехай перевертні покажуть, як перевтілюватися в справжніх хижаків. Нехай вампіри повідають про правильне харчування. Бажаю крутих емоцій і неймовірних відчуттів.

Що побажати на Хелловін / листівки УНІАН

Безстрашних і безтурботних днів, свята на душі та в домі, не втрачати духу дитинства і зберігати молодість усередині та зовні, ніколи не сумувати і знаходити в кожному дні щось особливе!

***

У це містичне і цікаве яскраве свято хочеться побажати вбивчого здоров'я, льодового спокою, таємничої привабливості і лякаючого благополуччя! Вітаємо!

Креативні побажання на Хелловін / листівки УНІАН

З Хелловіном! Бажаю не приховувати страхів, веселитися до втрати свідомості, сміятися до сліз, танцювати до запаморочення, дістати всіх скелетів із шаф, бути страшно гарною істотою, принести в жертву гарбуз, дуріти до жаху. Потворної удачі та кошмарного везіння!

***

З Хелловіном! Нехай все страшилки в житті виявляться іграшковими, понарошку, як на це свято! Бажаю удачі, веселощів, багато-пребагато справжнього позитиву і нічого не боятися, хіба що жартома і на Хелловін!

Бу! Бажаю веселого, яскравого, пристрасного та страшного - у хорошому розумінні цього слова - Хелловіна! Жвавись, танцюй, лякай, інтригуй, перевтілюйся, заворожуй, захоплюйся і відривайся на повну, адже сьогодні - саме час поринути у світ усіх темних сил і нечисти!

Вас також можуть зацікавити новини: