Привітання З Новим роком мамі і татові / bipbap.ru

Новорічні свята - радісний час, коли українці наряджають ялинку, складають святкове меню і, звичайно, шукають найбільш вдалі і теплі привітання для своїх близьких. УНІАН підкаже, яке привітання з Новим роком батькам буде найбільш вдалим.

Раніше ми пропонували різні відео привітання на Новий рік.

Привітання з Новим роком мамі і татові в прозі і листівках

З Новим роком - листівка татові / bipbap.ru

Милі батьки, вітаю вас з Новим роком! Бажаю, щоб він приніс у ваше життя радість, гармонію, удачу і позитив. Бажаю вам відчувати себе наповненими хорошими емоціями, здоров'ям, бадьорістю і силою. Нехай в цьому році у вашому домі будуть гостювати тільки щастя, любов і благополуччя!

Відео дня
З Новим роком 2022 / bipbap.ru

З Новим роком, мої чудові батьки! Бажаю вам чудового і щасливого року, в якому вам вдасться зробити все, що задумали. Бажаю міцного здоров'я, сімейного затишку і душевного тепла, постійного взаєморозуміння, благополуччя і достатку!

Привітання для батьків / bipbap.ru

Мої найближчі, улюблені і дорогі люди! Нехай у ваше життя стрімко увійде Новий рік. Нехай він приведе з собою за руку успіх, благополуччя, здоров'я і достаток. Я бажаю вам тільки світла, добра і безліч чудових сюрпризів. Запасіться мандаринами, позитивом, сміхом, посмішками і відмінним настроєм і весело йдіть назустріч щастю і Новому році. Зі святом, дорогі батьки!

Як привітати батьків з Новим роком / bipbap.ru

З Новим роком, дорогі мої! Спочатку хочу сказати величезне спасибі за все, що ви мені дали, за все, чого навчили, адже саме завдяки вам я став тим, ким є зараз. Я хочу побажати вам міцного здоров'я, довгих і щасливих років і щоб ви ніколи ні в чому не потребували. Нехай Новий рік принесе вам все те, чого у вас ще немає. Будьте щасливі, з Новим роком!

Новорічна листівка для батьків / bipbap.ru

Вітаю батьків з Новим роком! Бажаю вам оптимізму і віри в краще. Будьте завжди здорові і знайте, що я вас дуже люблю і ціную. Я бажаю, щоб цей рік запам'ятався вам приємними подіями, про які ви завжди мріяли. Щоб ви завжди були сповнені сил і нових планів. Щоб саме цього року тепло сім'ї та підтримка один одного давали нам сили рухатися далі. Зі святом!

Привітання для мами з Новим роком 2022 / bipbap.ru

Дорогі мої мама і тато! Знаю, що я не подарунок, і вже тим більше, не Новорічний. Але в цей день я обіцяю вас ніколи не розчаровувати. Хочу вам побажати найголовнішого-довгих років життя! Решта у вас вже є. Ви мудрі, справедливі, готові допомогти навіть у найважчу хвилину, за що я вам хочу сказати "спасибі"! Ви-найчудовіші батьки на Землі! З Новим роком!

Вас також можуть зацікавити новини: