На Новий рік не можна дарувати чоловікам шкарпетки / фото ua.depositphotos.com

Наближаються зимові свята, на які прийнято обирати подарунки для рідних та друзів. Усім нам хочеться, щоб презент приніс близькій людині радість та користь. Але не всі сюрпризи однаково корисні – деякі можуть залучити проблеми та хвороби на рік Дракона. Ми розповіли, що подарувати на Новий рік Дракона рідним, а яких презентів краще утриматися.

Подарунки на Новий Рік 2024 - найкращі варіанти

Найвдаліший подарунок, звичайно, пов'язаний з господарем року - Зеленим Дерев'яним Драконом. Але необов'язково обмежуватися тільки сувенірами.

  • Одяг

Новорічний светр, тепла піжама, затишна піжама - бажаний подарунок для будь-якої близької людини. У рік Дракона доречно дарувати одяг із зображенням дракона. Говорячи про кольори, краще вибирати такні зеленого та синього відтінків.

Відео дня

Якщо для подарунка ви обрали взуття, то ідеальним варіантом будуть чоботи металевого або сріблястого кольорів. За словами Влада Росса, саме ці кольори залучать успіх і щастя у Новому році.

  • Прикраса

Прикраси можна подарувати як чоловікові, так і жінці, але в рік Дракона воно має бути лаконічним та скромним. Зверніть увагу на ювелірні вироби зі срібла. Від червоного дорогоцінного каміння краще відмовитися, оскільки за словами астролога, червоний колір символізує Марс - планету війни.

  • Книжковий набір

Нова книжка - найкращий подарунок для будь-якого книголюба. Рідні та друзі точно будуть раді поповнити домашню бібліотеку. Не забувайте, що книга має відповідати смакам близької людини.

  • Адвент-календар

Адвент-календар - одночасно корисний, недорогий та забавний подарунок. Щоразу при відкритті нового віконця людина знаходитиме приємну дрібницю на кшталт цукерки, приємного побажання чи невеликої іграшки.

  • Сертифікат на навчання

Це дуже крутий подарунок, особливо якщо ваші близькі давно хотіли записатися на якісь курси. Ви заощадите їм час на пошуки, а також збережете левову частку їхніх грошей.

Що не можна дарувати на Новий рік - прикмети

Якщо ви не знаєте, що не можна дарувати на рік Дракона, то запам'ятайте список нижче. Ці подарунки можуть викликати лихо на дарувальника і тому, кому призначається подарунок.

  • Пустий гаманець

Не даруйте порожній гаманець, інакше його власник житиме у злиднях. Щоб уникнути біди, обов'язково покладіть усередину подарунка трохи купюр чи монет, а сам гаманець вибирайте червоного чи чорного кольору.

  • Годинник

Годинник символізує час, що минув. Існує забобон, що у людини, яка прийме годинник у подарунок, скоротяться роки життя. Тому такий подарунок на Новий рік дівчині чи хлопцю буде дуже сумнівним.

  • Свічка

Сюди варто включити навіть ароматизовані свічки. У народі вважається, що вони віщують швидкі похорони. Тому логічно, що від такого подарунка варто відмовитися.

  • Ножі

Гострі предмети приваблюють сварки та нещасні випадки. Подарунок у вигляді ножа може призвести до неприємних наслідків на весь 2024 рік, тому його не варто дарувати.

  • Спідня білизна

Спідня білизна символізує подружні зради та сімейні проблеми. Ось чому жінкам не варто дарувати шкарпетки чоловікам, якщо вони не хочуть, щоби чоловік залишив їх.

Тепер ви знаєте, що дарувати в рік Дракона 2024, щоб власники ваших подарунків були щасливі і успішні. Ці прості поради допоможуть вам швидше визначитися і зробити правильний вибір. Однак, все ж краще заздалегідь уточнити у близьких, який саме подарунок вони хочуть.

Вас також можуть зацікавити новини: