ANNA MARIA вирушать в Сочі представляти Україну на "Новій Хвилі" / фото instagram.com/eurovision.ua

Скандальний дует сестер-близнючок ANNA MARIA представить Україну на міжнародному конкурсі "Нова Хвиля-2019", який пройде на російському курорті Сочі.

Крім сестер на конкурс від імені України також відправився співак TARAS. У мережі обурені поїздкою скандального дуету в Росію і задаються питанням, хто делегував цих артистів представляти Україну на російському конкурсі.

instagram.com/eurovision.ua

"Україна хіба не перестала брати участь у "Новій хвилі" після того, як конкурс більше не проводять в Юрмалі, а проводять в РФ? Сенс туди їхати і потім розповідати про велику любов до країни?", "Що Україна забула в Сочі?", "Нехай від Росії себе виставляють, якщо їм так хочеться співати", "Дивували б своєю творчістю, хітами, а не походами на скандальні конкурси", "Знаходять спосіб виступати від України, навіть коли Україна про це не знає", "Ці запроданки не мають права представляти Україну", "І хто це вирішив? Це тупість. Ці сестри не можуть представляти Україну ніде і ніколи. Особисто себе - так, а не Україну. І хіба ми беремо участь у конкурсах, які проводить країна-агресор", - міркують в мережі.

Відео дня

Читайте такожМати скандальних Anna-Maria причетна до репресій в Криму - Чийгоз

Як відомо, раніше Україна виступала співорганізатором конкурсу на ряду з Росією, Казахстаном і Латвією. Щороку конкурс проходив у латвійському місті Юрмала. Однак після 2014 року конкурс перенесли в російський Сочі. Причиною стала заборона МЗС Латвії на в'їзд на територію країни деяким популярним російським артистам, які підтримували анексію Криму. Серед них співачка Валерія, Йосип Кобзон, Олег Газманов. Починаючи з 2015 року організатором конкурсу виступає Росія.

Як повідомляв УНІАН, скандал з дуетом ANNA MARIA розвернувся напередодні Нацвідбору на Євробачення-2019, в якому близнючки брали участь.

Так, в інтерв'ю кримськотатарському телеканалу ANNA MARIA сказали, що "Україна втратила Крим", що "війни в Україні немає". Крім того, артистки не відповіли, чий півострів, і відмовилися визнавати, що Російська Федерація окупувала українську територію.

Батьки сестер живуть в анексованому Криму і підтримують окупантів. Більш того, матері артисток вручили медаль "за повернення Криму Росії".