Культового актора Джеймса Діна "повернуть з мертвих" для нового фільму / Wikipedia.org

Американський актор Джеймс Дін, який загинув в автокатастрофі в 1955 році, знову з'явиться на екранах. Образ актора відтворять з допомогою комп'ютерної графіки для фільму «У пошуках Джека».

Читайте такожПомер актор серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів"

Як повідомляє THR, фільм буде драмою про війну у В'єтнамі. Сюжет стрічки присвячений армійським собакам, яких кинули напризволяще після припинення бойових дій. Тоді без господарів залишилися понад 10 тисяч тварин.

Відео дня

«Комп'ютерна» версія актора зіграє у стрічці одну з головних ролей – персонажа на ім'я Роган.

Джеймс Діна називають культурною іконою, він відомий за знаковими для американців фільмами «Бунтар без причини» і «На схід від раю».

Режисери Ентон Ернст і Таті Голих отримали від родини Діна дозвіл на використання його образу. Комп'ютерним «воскресінням» актора займуться CGI-фахівці Канади та ПАР.

Кіношники розраховують, що технології CGI, які використовують для «відтворення» Діна, дозволять знову з'явитися на екрані безлічі зірок минулого.

«Це відкриває абсолютно нові можливості для багатьох наших клієнтів, які більше не з нами», - зазначив Марк Розлер, гендиректор CMG Worldwide, яка представляє сім'ю Діна.

CMG Worldwide на сьогодні представляє інтереси родичів більш ніж 1700 пішли з життя знаменитостей.

Раніше блогер Ctrl Shift Face використовував нейромережу, щоб замінити Арнольда Шварценеггера на Сильвестра Сталлоне в уривку фантастичного бойовика «Термінатор 2».