В коментарях люди звернули увагу на жахливі спецефекти диму / скріншот з фільму

Російська компанія «Централ партнершип» випустила перший трейлер драми «Чорнобиль: Безодня» (робоча назва - «Коли падали лелеки»).

Трейлер з'явився сьогодні в YouTube.

У центрі сюжету тріо героїв: пожежний Олексій (Козловський), інженер Валерій і військовий водолаз Борис. Персонажі займуться усуненням наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Їм належить «спуститися в саме пекло і запобігти, можливо, найстрашніший результат катастрофи».

Режисер і виконавець головної ролі — Данило Козловський. Крім Козловського в «Чорнобиль: Безодня» знялися Оксана Акіньшина («Сестри»), Філіп Авдєєв («Літо») і Равшана Куркова («Балканський кордон»). Прем'єра запланована на 8 жовтня.

Ролик в момент «рознесли» в мережі. За короткий час він набрав 3,5 тисячі дизлайків, при 900 лайках. Найбільше люди жартували, що всі ролі у фільмі зіграв один актор Данило Козловський.

Читайте такожЇхня відповідь HBO: з'явився трейлер російського "Чорнобиля" з бісами і подорожами в часі (відео)

«Всі ролі в цьому фільмі Козловський виконав? Мент, рятувальник, пожежний, водолаз?», «Козловський сам писав, сам знімав, сам грав, та й походу сам монтував трейлер», «На всю країну одна співачка Пугачова. На всю країну один актор Данило Козловський», «Данило красень. Особисто гасив пожежу на АЕС. Особисто пірнав крутити вентилі в підвал. Особисто евакуював цивільних в Прип'яті. Особисто переміг Демогоргона (судячи по кадру прямо з Stranger Things). Особисто вивів Дятлова з туалету. Особисто всмоктував у себе радіацію в ім'я добра», «Цікаво, Данило Козловський відчуває ерекцію, дивлячись у дзеркало?», «Спойлер: у безодні будуть акули. Акул грає Данило Козловський».

Також користувачі YouTube висміяли назву фільму, зазначивши, що йому більше підійшов не «Чернобиль.Безодня», а «Днище»:

«Краще б назвали не "Безодня", а "Днище", «Безодня - це там, де дно пробито?», «Господи, яке ж це днище», «Це ще раз доводить, що в Росії знімають тільки пар*шу і будуть продовжувати це знімати, адже на це виділяють величезні суми і всім хочеться розкидати по кишенях, зокрема Данило Козловський молодець. Сам придумав, сам зняв, сам зіграв, сам змонтував і сам подивився», - коментували люди.