За словами співачки, для них важливо, щоб їхня музика подобалася людям / фото УНІАН

Фіналісти Нацвідбору Євробачення-2020 український електрофолк-гурт Go_A спочатку планував підготувати для конкурсу «форматну пісню», але потім музиканти вирішили написати композицію у своєму стилі.

Читайте такожМарина Круть: Уявіть, чувіха з бандурою приїде на Євробачення. І глядачі такі: "Мамо! Що це за інструмент?"Про це в інтерв’ю для УНІАН розповіла вокаліста гурту Катерина Павленко.

«Перш за все, треба показати, хто ми є. Бо зображувати з себе того, ким ми не є, заради пісенного конкурсу – не має сенсу. Тому ми написали пісню у своєму стилі. Правда, підігнали її під формат у три хвилини. Але максимально спробували показати те, що ми робимо. І по відгуках ми зараз читаємо і бачимо, що людям подобається. Для нас найголовніше, щоб наша музика подобалась людям», – зазначила вона.

Відео дня

За її словами, під відео з їхнім виступом є багато позитивних коментарів іноземною мовою.

«Вони не розрізняють – це фолк чи не фолк, вони просто слухають музику, кажуть, що це цікавий вокал і їм це цікаве саме тому, що це не схоже на те, що є у них. В Європі власної європейської музики дуже багато, а наш український фолк дуже оригінальний, і для них це новинка», – додала Катерина Павленко.

Раніше УНІАН повідомляв, як наймолодша учасниця Нацвідбору на Євробачення розповіла про стосунки з Тіною Кароль.