Член журі оцінив боротьбу конкурсантів / фото УНІАН

Генеральний директор Хіт FM, генеральний продюсер радіохолдингу "ТАВР Медіа", член журі Віталій Дроздов не вважає фіналістів Нацвідбору на Євробачення TVORCHI і KRUTь фаворитами.

Про це він сказав в інтерв'ю КП в Україні.

Читайте такожЄвробачення-2020: хто побореться за перемогу у фіналі Нацвідбору (відео)

Відео дня

Він зазначив, що другий півфінал Нацвідбору вийшов дуже непростим, оскільки зійшлися абсолютно різні артисти, різні школи, різні емоції.

«Як сказав Андрій Данилко, вибирати доводилося між телефоном, склянкою і олівцем. З одного боку, учасників можна було розділити на представників традиційного формату Євробачення (тягучі балади з потужним вокалом) і нову школу поп-музики. З іншого боку, битва йшла між випускниками талант-шоу і зовсім невідомими іменами. В обох битвах рахунок поки приблизно рівний, якщо говорити про розподіл місць у півфіналах. Хоча перші місця і в минулу суботу, і тиждень тому зайняли зовсім невідомі артисти з прогресивною сучасною музикою», – зазначив Дроздов.

Продюсер вважає, що у фіналі немає фаворитів і перемогу може отримати кожен з конкурсантів.

«Оцінки глядачів і журі в обох півфіналах збіглися щодо переможців. Але я б не поспішав відносити TVORCHI і KRUTь до фаворитів фіналу. У фіналі зовсім немає фаворитів, все може перевернутися з ніг на голову. І я зовсім не здивуюся, якщо раптом переможці півфіналів дружно займуть два останніх місця, а перемогу здобуде виконавець, якого відносять до аутсайдерів останньої битви. Чекати залишилося недовго», – сказав суддя Нацвідбору.

Також Дроздов назвав чинники, які можуть вплинути на перемогу у фіналі Нацвідбору.

«У фіналі буде дуже строката компанія. Обирати знову доведеться між стаканом і олівцем". Думаю, переможе той, у кого нерви будуть міцніше, хто більше всіх здивує і викличе найбільшу емоцію, хто покаже вражаючий номер і яскраву виконавську харизму. Ще один важливий фактор для перемоги – розмова з Притулою та журі. Хто зможе яскравіше в цих розмовах проявити себе, показати свій характер і особистість, отримає кілька додаткових очок», – додав продюсер.