Під час минулого випуску в команду ПТП і NK потрапили відразу п'ять яскравих і талановитих учасників / Instagram Настя Каменських

Між тренерами ювілейного сезону "Голосу країни" продовжується боротьба за потужних вокалістів. Під час минулого випуску в команду ПТП і NK потрапили відразу п'ять яскравих і талановитих учасників, серед яких футболіст Вахтанг Вахтагішвілі, співачка ресторану Олена Крутієнко, розробник комп'ютерних ігор Максим Перепелиця, боді-позитивістка Маріам Жорданія і актриса серіалу "Школа" Марія Кондратенко.

Читайте такожРудий дикун Тормунд з "Грі Престолів" зіграє у "Відьмаку"

Про це повідомляє прес-служба 1+1.

Відео дня

Тренер ювілейного сезону NK у відеозверненні під час прямого ефіру ранкового шоу "Сніданок з 1+1" розповіла, яких учасників хоче бачити в команді: "Я, як артист, оцінюю вокальні дані і по голосу відчуваю людини на сцені, його енергетику вже з перших нот. Для мене дуже важливо, щоб учасник був бійцем і боровся за свою мрію, а я готова бути поруч. Я готова допомагати відкривати потенціал і, звичайно, ділитися своїм досвідом. Попереду ще дуже багато роботи, але ми до неї готові", - розповіла NK.