Ідея створення пісні, а також музика і слова належать Дмитру / eurovision.ua

Сьогодні в студії «Сніданку з 1+1» тренер вокального шоу «Голос країни» MONATIK і 16 учасників його команди, в прямому ефірі презентували глядачам телеканалу пісню «Наш голос», яку вже охрестили неофіційним гімном проекту. Ведучим ранкового шоу мультиартист розповів, як виникла ідея записати спільний трек і як проходили знімання.

Читайте такожМакс Барських випустив нову пісню (відео)

Ідея створення пісні, а також музика і слова належать Дмитру, і як зізнається тренер, саме учасники команди ювілейного сезону змотивували його це зробити: «Це дуже талановиті люди, які надихають, в першу чергу. В цьому році «команда MONATIK» - це команда нового десятиліття, і я подумав, що треба це зафіксувати саме в такій музичній формі».

Знімали кліп на території Київської Фортеці, з якої відкривається вид на НСК «Олімпійський», де в червні минулого року відбулося масштабне шоу MONATIK. За задумом Дмитра, у кадрі повинен бути сніг і вітер, щоб максимально передати атмосферу холоду. Але саме в той день, на вулиці було сонячно і ясно: «Ми їхали на локацію, і я весь час повторював: «Нам потрібен сніг, нам потрібна стихія. Ми повинні показати в кадрі, що голосом можемо зігріти навіть в таку погоду», - згадує MONATIK. Після декількох знятих дублів, на знімальному майданчику раптово пішов сніг, поява якого здивувалася вся команда. У результаті фінальний варіант роботи вийшов саме таким, як і планували спочатку.

Читайте також"Уперед": яким вийшов новий мультфільм від Disney і Pixar (огляд)

Зараз зірковий тренер готується зі своїми учасниками до наступних етапів шоу «Голос країни». Ведучий ранкового шоу Єгор Гордєєв запитав у тренера, чи має він намір перемогти в ювілейному сезоні проекту, на що мультиартист впевнено відповів: «Перемагає учасник, а ми - тренери допомагаємо йому в цьому. Я обіцяю, що ми докладемо максимум зусиль всією командою, щоб хтось із нас таки переміг. Учасники моєї команди - це мрійники і ритмоловы, але у кожного з них своя історія, душа і розуміння музики».

Учасники з команди MONATIKа одноголосно підтримали слова тренера, хлопці зізналися, що цінують його за вірність і підтримку, а ще у команді завжди панує відчуття сімейного затишку - це для них найголовніше.

Дивіться «Голос країни» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».