Гурт Go_A переміг на нацвідборі Євробачення -2020 /  фото УНІАН

Гурт Go_A, який повинен був представляти Україну на конкурсі в Нідерландах з 12 по 16 травня, зробив офіційну з цього приводу скасування проведення Євробачення 2020.

"Певне, ви вже бачили, що цьогоріч Євробачення скасовано через зрозумілі причини. Але ми раді вам повідомити, що все ж таки представлятимемо Україну наступного року на Євробаченні 2021", - йдеться на сторінці гурту у Facebook.

За словами учасників колективу, телеканали UA: ПЕРШИЙ та СТБ у наступному році додатковий національний відбір не проводитимуть.

Читайте такожОфіційно: Євробачення 2020 скасували

"Ми дуже вдячні кожному з вас за підтримку і шалені емоції, що ви нам подарували. За віру у себе і переможний дух. За те, що перевернули наш світ і стали уже такою близькою музичною родиною! Бережіть себе та рідних, слідкуйте за здоров’ячком! А коли ситуація стабілізується - обов’язково зустрінемося на концертах та фестивальних майданчиках. Любимо вас! Ваші Go_A", - написали музиканти.

Цю інформацію також підтвердила HR Director Суспільного Вікторія Сидоренко.

"Суспільне мовлення запропонувало переможцям цьогорічного нацвідбору гурту Go_A представляти Україну на наступному Євробаченні 2021 року. Це переможці, яких обрала країна, і таке рішення в цій ситуації буде найбільш справедливим. Сподіваюсь, фанати нацвідбору підтримають цю пропозицію", - написала вона у своєму Facebook.

Нагадаємо, Євробачення-2020 перенесли на наступний рік через коронавірус.