Ці кінокартини показують, що будь-яка жінка має неймовірну силу / фото ua.depositphotos.com

Напередодні жіночого свята, яке, до речі, в Україні пропонують святкувати не 8 березня, а 25 лютого, пропонуємо вам подивитися 5 мотивуючих фільмів про жінок. Ці кінокартини показують, що будь-яка жінка має неймовірну силу. 

"Прислуга"

Фільм, представлений в 2012 році, розповідає історію про те, як мешканка штату Міссісіпі бореться за права темношкірих жінок, яким доводиться працювати служницями.

Події розгортаються в 1960-і роки, коли права темношкірих відкрито порушувалися. Однак одна жінка зуміла все змінити, адже не побоялася піти проти суспільства. 

"Солдат Джейн"

Легендарний фільм вийшов ще в 1997 році. Драматичний бойовик розповідає про солдата Джейн, яка стала першою жінкою, що потрапила в загін морських котиків. Героїні, яку зіграла Демі Мур, доводиться боротися зі стереотипами.

Фільм показує, що чоловіки дарма недооцінюють жінок. Крім цього, кінокартина показує, наскільки жінка може бути сильна.

"Вбити Білла"

Квентін Тарантіно представив фільм у 2003 році. Ума Турман, яка зіграла роль сміливої жінки, що може помститися і постояти за себе, є музою режисера. Однак вона довела, що отримала роль не просто так. Турман розкрила всю силу жінки.

Гострий сюжет і непроста історія сподобаються і жінкам, і чоловікам. Бойовик "Убити Білла" вже став легендарним.

"Крихітка на мільйон"

Драма Клінта Іствуда була представлена в 2004 році. Фільм отримав чотири "Оскара" і досі вважається однією з найцікавіших історій про жінку. 

У центрі сюжету - проста офіціантка, яка вирішила зайнятися боксом. Ніхто не вірив в успіх дівчини, але вона змогла довести, що здатна на багато що.

"Кравчиня" або "Помста від кутюр"

Драматична комедія була представлена в 2015 році. Фільм розповідає про кравчиню, яка повернулася в своє рідне місто. Звідти вона втекла ще дитиною, тоді її звинуватили у вбивстві.

Проте кравчиня повернулася додому і намагається жити там, де ніхто на неї не чекав. Простий, здавалося б, сюжет, чудово демонструє, що жінкам не варто боятися осуду.

Раніше УНІАН розповідав, що подивитися про війну в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: