Фільм вже можна подивитися на платформі / прес-служба 1+1

Це не перша гучна прем’єра на Київстар ТБ, але вперше коли блокбастер з’являється онлайн всього за 3 місяці після світового прокату. Платформа прогнозує, що цей фільм стане одним із найпопулярніших серед VOD-контенту. 

"Аватар: Шлях води" – це американський епічний науково-фантастичний 3D-фільм Джеймса Кемерона. Премʼєру, яка відбулася наприкінці 2022-го, глядачі чекали близько 13 років. Майже всі члени акторського складу першої частини "Аватара" повернулися до своїх ролей. Крім цього, у світовому прокаті "Аватар: Шлях води" зібрав понад 2 млрд доларів США та став найбільш прибутковим фільмом 2022 року. Картина має численні нагороди та номінації від авторитетних світових премій кінематографа.      

"Ми прогнозуємо, що стрічка буде однією з найпопулярніших на платформні і цікаво буде дізнатись, чи справдиться наш прогноз.  Адже, аналізуючи глядацькі вподобання абонентів, бачимо що найбільшим попитом користуються фільми, серіали та документальні стрічки саме українського виробництва", – коментують у Київстар ТБ.     

Відео дня

Так, у першому кварталі 2023 року лідерами за переглядом на платформі були серіали "Скажені сусіди", "Будиночок на щастя", драма "Снайпер. Білий ворон", анімація "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила", спортивна драма "Пульс", "Я працюю на цвинтарі",  а також документальні фільми "Крим. Як це було", "Битва за Київ" і "Рік". Така динаміка підтверджує, що тренд на проєкти вітчизняного виробництва зростає. 

Серед іноземних фільмів найбільшою популярністю користуються стрічки студії Disney, зокрема "Ваканда: Чорна Пантера", яку також досить швидко після світової прем’єри можна було переглянути онлайн на Київстар ТБ.

Загалом на платформі Київстар ТБ знаходиться понад 20 000 фільмів і серіалів та 320 телеканалів, а також 10 000 годин освітнього контенту, який буде корисний як дітям, так і дорослим. Контент можна переглядати з 5 різних пристроїв: телевізора, смартфона, ноутбука, планшета, приставки. Також на платформі є функція "Дитячий профіль" із контентом, що розроблений виключно для дітей віком до 8 років. 

Київстар ТБ – спільний проект групи "1+1 media" та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа онлайн-телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, програм, що транслюють наживо, і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проектів. Її перевага – можливість підключення на п’яти різних пристроях: смартфоні, планшеті, ноутбуці, Smart TV або ТБ-тюнері. Київстар ТБ доступний для всіх операторів мобільного зв’язку в Україні. Платформа нараховує понад 300 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Додаткова інформація: tv.kyivstar.ua