Руні Мара / фото instagram.com/rooney.mara

Відома американська акторка Руні Мара, яка прославилася завдяки ролі у фільмі "Дівчина з татуюванням дракона" зіграє одну з найяскравіших зірок Голлівуду XX століття Одрі Хепберн.

Про це повідомляє NME.

Відомо, що режисером фільму виступить Лука Гуаданьїно, відомий за фільмами "Суспірія" та "Клич мене своїм ім'ям".  Сценарій для кінострічки напише Майкл Митник, а виробництвом займеться кінокомпанія Apple Studios.

Відео дня

Інші подробиці поки не розкриваються.

Одрі Хепберн / скріншот

Руні Мара: що відомо про акторку

Читайте такожЩо подивитися на вихідних: "Король Річард" про шлях сестер Вільямс і "355" про супершпигунокАмериканська акторка кіно, телебачення та озвучування. Здобула популярність завдяки ролі Ненсі в рімейку фільму жахів "Кошмар на вулиці В'язів", а також ролі Лісбет Саландер у фільмі "Дівчина з татуюванням дракона", за яку була номінована на премії "Золотий глобус" та "Оскар".

У 2015 році отримала приз Каннського кінофестивалю за "кращу жіночу роль" у фільмі "Керол". Крім того, за цю роль Мара номінувалася на премії "Оскар", "Золотий глобус", BAFTA і премію Гільдії кіноакторів США у 2016 році.

З кінця 2016 року зустрічається з актором Хоакіном Феніксом. Після трьох років відносин пара заручилася в липні 2019 року. А у вересні 2020 року стало відомо, що у пари народився син, якого назвали Рівер.

Вас також можуть зацікавити новини: