Мадс Міккельсен / фото instagram.com/theofficialmads

Відомий датський актор Мадс Міккельсен розповів, чим його Гріндевальд у «Фантастичних звірях 3» буде відрізнятися від того, якого зіграв Джонні Депп.

Читайте такожРозсекречено ім'я актора, який зіграє замість Джонні Деппа у "Фантастичних звірях"Про те, як кіностудія Warner Bros. має намір обіграти заміну акторів, Міккельсен розповів в інтерв'ю Entertainment Weekly.

«Різниця в тому, що це буду я. жартую, це складна частина. Ми всі ще над цим працюємо. Там має бути зв'язок між тим, що зробив Джонні, і тим, що я збираюся зробити. Водночас мій персонаж повинен бути оригінальним. Але нам потрібні посилання на попередню версію героя і свого роду мости, щоб не відгороджуватися від того, чого майстерно досяг Джонні», – сказав він.

Відео дня

Мадс Міккельсен зазначив, що радий запропонованій ролі, проте самі обставини його засмучують.

Мадс Міккельсен: чим відомий актор

Датський актор Мадс Міккельсен найбільш відомий за виконанням ролі доктора Ганнібала Лектера в телесеріалі «Ганнібал» (2013-2015).

Крім того, він нагороджений призом Каннського кінофестивалю за роль у фільмі «Полювання» режисера Томаса Вінтерберга.

У його фільмографії також слід відзначити фільми «Дилер», «Дилер 2», «Король Артур», «Після весілля», «Коко Шанель та Ігор Стравінський», а також «Казино Рояль».

Джонні Депп vs Warner Bros.: передісторія