Фото інстаграм Єлизавети Цілик

Українська акторка Єлизавета Цілик зіграла роль у серіалі від Netflix. Кінострічка маэ назву "Один день", в якій дівчина зіграє працівницю кав'ярні. Про цю новину нещодавно у своєму Instagram написала вона так:

"Така тепла і кохана моїй душі ця історія. Від самого початку до кінця. Скільки людей зробило свій внесок, щоб цей момент відбувся".

Цікаво, що Цілик потрапила у цей серіал завдяки Ользі Любаровій, яка організувала кастинг-івент для українських акторів у Лондоні.

Єлизавета разом з головним актором серіалу / фото інстаграм Єлизавети Цілик

Серіал "Один день" буде новою адаптацією однойменного бестселлера письменника Девіда Ніколлса. За сюжетом, головні герої проводять разом одну ніч після випускного, а потім кожен йде своїм життєвим шляхом. Проте доля вирішує по-іншому і їм доведеться зустрітися знову. 

До речі, серіал за участю Єлизавети вже можна побачити на Netflix. 

Що відомо про Єлизавету Цілик

Українська акторка Єлизавета Цілик народилася у Херсоні 24 лютого 1999 року. Згодом вступила до Київського Національного університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенка-Карого та почала активно грати як в театрі, так і в кіно. 

Вона брала участь у виставі театральної лабораторії Мистецького арсеналу "Заручники" та у виставі-антиутопії "Асексуали". У 2019 Цілик отримала роль в серіалі "З вовками жити". Співпраця з Netflix є для неї першою великою іноземною роботою. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що найкращий український фільм 2022 року вийде на Netflix. 

Вас також можуть зацікавити новини: