Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість», що святкує свій 50-річний ювілей у 2021 році, оголосив про старт прийому заявок до участі у серіальному пітчингу в рамках кінофестивалю, що відбудеться з 29 травня по 6 червня. Переможець отримає призовий фонд 25 000$ у вигляді фінансового та технічного ресурсу на створення тизеру та медійну підтримку і промо проєкту. Ексклюзивна презентація продукту відбудеться на провідних українських медіасервісах: партнерській платформі 1+1 media – Київстар ТБ та MEGOGO.

Зокрема, 1+1 media та Київстар ТБ нададуть переможцю пітчингу підтримку у розмірі 15 000$, що включає технічні ресурси, які надаватимуться разом із партнером 1+1 media компанією “OperTec”, забезпечать промо події та самого продукту, допоможуть у створенні дистрибуційного портфоліо.  

Грошовий приз від MEGOGO складає 5 000$, а також медійна підтримка на ресурсах медіа сервісу вартістю 5 000$.

Відео дня

Проєкт серіального пітчингу вперше відбудеться на платформі кінофестивалю «Молодість», і його основною метою стане не лише популяризація та розвиток українського серіального продукту, але й актуалізація сучасних наративів та підвищення концентрації вітчизняного креативного контенту. Сьогодні формат серіалів є одним з ключових стимулів для зростання аудіовізуального ринку. Реалізація проєкту серіального пітчингу є черговим кроком у розвитку кінофестивалю «Молодість» як провідного індустріального майданчика країни, що має виступати дороговказом якісних змін у національній кіноіндустрії.

Прийом заявок здійснюється до 6 травня, до участі допускаються лише українські проєкти. Роботи оцінюватиме професійне журі, до складу якого входитимуть: Олена Єремєєва, головна продюсерка фільмів і серіалів на 1+1 та Марія Панченко, програмна директорка MEGOGO.

«1+1 media тримає руку на пульсі нових підходів та ідей, що виникають в напрямку національного серіального виробництва. Тому подібні пітчинги – прекрасна можливість відкрити нові таланти і допомогти їм розвиватися. Це важливо як і для індустрії загалом, так і для 1+1 media, адже щороку ми пропонуємо глядачам десятки серіалів та тисячі годин якісного україномовного контенту. Впевнені, що разом з партнерами та організаторами знайдемо хороші ідеї та допоможемо їм засяяти!», – прокоментувала Олена Єремєєва, головна продюсерка фільмів і серіалів на 1+1.

У фіналі конкурсу, що відбудеться 2 червня у Kooperativ HUB, 10 учасників зможуть презентувати свої ідеї наживо. Умови участі, деталі призового фонду та регламент знаходяться за посиланням – molodist.com.

  

Про партнерів:

Група 1+1 media - один з найбільших медіахолдингів України, до складу якого входить 7 власних телеканалів (1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, 1+1 International, УНІАН, Бігуді) та 2 партнерські (Квартал TV та Paramount Comedy), новинні ресурси ТСН.ua, Главред, Інформаційне агентство «УНІАН», власні продакшн підрозділи, платформи «Київстар ТБ», Viasat, 1+1 video, а також освітній проєкт 1+1 media school.

Київстар ТБ – спільний проєкт групи 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Її перевагою є можливість перегляду контенту одразу з п’яти різних пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів. Станом на початок квітня 2021 року платформа налічувала 262 телеканали, та VOD-бібліотеку з 10 000 фільмів та серіалів тривалістю понад 50 тис. годин.

MEGOGO — це один із найбільших у Східній Європі медіасервісів для перегляду відео, ТБ і прослуховування аудіо. Щомісячна аудиторія — 55 млн унікальних користувачів. Каталог ресурсу — понад 150 тис. годин контенту. Медіасервіс співпрацює із відомими студіями: FOX, BBC, Sony, Walt Disney, Universal, Warner Brothers, Paramount Pictures та іншими. MEGOGO змінює звички користувачів щодо сучасного споживання контенту: телебачення з інтерактивними функціями, кіно і мультфільми високої якості, система рекомендації контенту на основі переваг, власні тематичні інтерактивні канали, окремий розділ з іграми на Smart TV, тисячі аудіокниг і подкастів. MEGOGO доступний на всіх топових платформах, підключених до інтернету: телевізорах з функцією Smart TV, медіаплеєрах, приставках Apple TV, Android TV, ігрових консолях, смартфонах і планшетах на базі iOS і Android, а також на комп’ютерах.