На Київстар ТБ покажуть всі частини 'Льодовикового періоду': щонеділі на телеканалі ПЛЮСПЛЮС

Для усіх, хто сумував за пригодами Мені, Сіда та Дієго, а також незабутньою гонитвою білки за жолудем, є гарна новина. З 28 квітня на телеканалі ПЛЮСПЛЮС, який доступний на Київстар ТБ, українські глядачі зможуть переглянути всі частини "Льодовикового періоду". Мультфільми транслюватимуть раз на тиждень у неділю о 19:40. Останню частину покажуть 1 червня. 

Перша частина "Льодовикового періоду" від кінокомпанії 20th Century Fox (нині 20th Century Studios) вийшла 2002 року. За сюжетом події відбуваються 20 тисяч років тому, коли на планеті був льодовиковий період. Більшість тварин мігрують на південь, але самотній мамонт Мені та мегалонікс Сід прямують в протилежному напрямку. Вони натрапляють на людське дитинча та вирішують повернути його людям. Саме з цього моменту в них починаються пригоди. 

Дивитися телеканал ПЛЮСПЛЮС на Київстар ТБ можна з будь-якого пристрою: телевізора, планшета, ноутбука чи смартфона. Знайти його можна в розділі "Онлайн ТБ". 

Відео дня

Також у глядачів є можливість спробувати усі переваги сервісу з максимальним пакетом Преміум HD за промокодом CINEMADAY7 на 7 днів.

Вас також можуть зацікавити новини: