Ольга Харлан візьме участь у "Танцях з зірками" / instagram.com/olgakharlan

Одна з найтитулованіших українських спортсменок, олімпійська чемпіонка в 2012 і 2016 роках, призер з фехтування Ольга Харлан стала новою учасницею шоу "Танці з зірками".

"Я вважаю, що для мене участь у проекті буде ідеальною можливістю, щоб показати себе з іншого боку, тому що зазвичай мені важко відкритися. Глядачі, які будуть дивитися "Танці з зірками", дізнаються про мене більше. Це неймовірний досвід і хороше фізичне навантаження. Вже не можу дочекатися старту репетицій. Для мене це надважливо. До того ж я хочу познайомитися зі світом шоу-бізнесу, я майже нікого не знаю особисто з артистів, тому маю хорошу можливість доторкнутися до цього і побачити все зсередини", - сказала Ольга Харлан.

Нагадаємо, челедж вже прийняли такі артисти: співачка Джамала, учасник групи Танок на майдані Конго Олег Фагот Михайлюта, солістка групи KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко і фронтмен групи Kadnay Дмитро Каднай.

Відео дня

Читайте такожКарі Делевінь - 29: не красою єдиною

Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу "Танці з зірками". До суддівського складу також приєдналися улюблені танцюристи країни - прима-балерина Катерина Кухар і хореограф Влад Яма.

Вас також можуть зацікавити новини: