Дасті Хілл помер у віці 72 років / фото wikipedia

У США у віці 72 років помер басист легендарної рок-групи ZZ Top Дасті Хілл.

Про це повідомляється в Facebook колективу.

Гітарист і фронтмен групи Біллі Гіббонс і ударник Френк Бірд заявили, що Хілл помер уві сні в своєму будинку в Х'юстоні, штат Техас.

Відео дня

"Ми засмучені сьогоднішньою новиною про те, що наш компадре, Дасті Хілл, помер уві сні вдома в Х'юстоні, штат Техас. Нам, поряд з легіонами шанувальників ZZ Top по всьому світу, буде не вистачати його стійкої присутності і добродушності", - сказано в повідомленні.

Причина його смерті не уточнюється. Видання TMZ зазначає, що нещодавно Хілл отримав травму стегна, через яку був змушений відмовитися від виступів у США. Чи пов'язано це якось зі смертю музиканта, невідомо.

Дасті Хілл: його творчий шлях

Дасті Хілл народився 19 травня 1949 року в Далласі, штат Техас. Свою кар'єру музиканта він починав у місцевих далласських групах зі своїм братом Роккі Хіллом і Френком Бірдом. Тріо з Біллі Гіббонсом Хілл і Бірд організували в 1968 році, цей склад залишався незмінним до цього дня. Крім бас-гітари, Хіллс грав на клавішних і був бек-вокалістом і лід-вокалістом. У 2004 разом із товаришами по групі його занесли в Зал слави рок-н-ролу.

Вас також можуть зацікавити новини: