Одну з головних ролей у проекті виконає Клавдія Дрозд / прес-служба 1+1

«1+1» знімає новий комедійний серіал «Рідня», прем'єра якого запланована у новому телесезоні. Одну з головних ролей у проекті виконає Клавдія Дрозд, зірка драми «Найгірша подруга» весняної серіальної лінійки каналу. Над виробництвом продукту на замовлення «1+1» працює компанія «SPACE Production». Зйомки ведуться з дотриманням нових вимог роботи знімальних груп в умовах адаптивного карантину.

За сюжетом, головний герой Артем повертається до рідного маленького містечка після 10 років життя у столиці. За весь час він жодного разу не навідував родину та кохану дівчину, яку колись обіцяв забрати до столиці. Тепер Артем приїхав на батьківщину за завданням шефа, який хоче на місці будинку культури звести торговельний центр. У рідному містечку на головного героя чекають безліч пригод та випробувань, зустрічі із сім’єю, друзями та першим коханням, а також переосмислення життєвих пріоритетів та справжніх цінностей.

Читайте такожТіна Кароль з'явиться у новому сезоні серіалу "Великі Вуйки" (фото)

Відео дня

У проекті «Рідня» знімаються актори Інна Приходько, Євген Ламах, Олена Узлюк, Гаврило Федотов, Валерій Астахов, Олексій Череватенко, Леся Самаєва, Олексій Смолка, Олена Оларь, Катерина Кістень та інші.

Фото прес-служба 1+1

Продюсерами серіалу від каналу «1+1» виступають Максим Кривицький, Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Генеральні продюсери від «SPACE Production» - Дар'я Легоні-Фіалко та Катерина Ласкарі. Режисер-постановник - Сергій Щербин, оператор-постановник - Богдан Якименко.

Прем’єра нового серіалу «Рідня» відбудеться на «1+1» вже у новому телесезоні.