Фільм "Барбі" заборонено в Росії / фото Warner Bros. Pictures

В країні-агресорці шоковані через голлівудський фільм "Барбі" з Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях. Свої нетипові думки висловив священик РПЦ із Челябінська Борис Кривоногов. Отець запевняє, що стрічка нібито позитивно не впливає на бажання мати багатодітну сім’ю.

Священик Кривоногов на форумі в Челябінську висловив свої думки під час обговорення демографічної ситуації в країні. Однак як низька народжуваність пов’язана із блокбастером – невідомо.

Отець з Челябінська наголосив, що культ "Барбі" має антидержавне походження та загрожує росіянам.

Відео дня

Кривоногов також видав серію нісенітниці про те, що свою державу не можна поважати, якщо ти не маєш своєї сім’ї. Він намагався вселити думку, що багатодітні сім’ї – це дуже важливо.

Священик Кривоногов / скріншот

Після своїх слів отець попросив у присутніх нагородити його аплодисментами, адже самі слухачі не проявляли ніякої активності, щоб ушанувати Кривоногова.

Цікаво, що це не перше скандальне обговорення блокбастера у Росії. Раніше у фільмі побачили "пропаганду" ЛГБТ. Варто сказати, що офіційно показ "Барбі" в Росії заборонили, а тому росіяни активно шукають піратські копії світових прем'єр.

В Мінкульті РФ нібито відмовилися від показу фільму. Причина така: іноземні фільми суперечать збереженню традиційних російських духовних цінностей.

Що відомо про фільм "Барбі" 

В основу романтичної комедії "Барбі" (Barbie) покладено історію культової іграшки від Mattel. Канонічна Барбі усвідомила, що застаріла і більше не потрібна в "Країні Барбі", тому вона потрапляє у світ людей, аби знайти справжнє щастя. Туди ж вирушає один із Кенів.

За перші ж вихідні фільм зібрав в два рази більше, ніж очікувалося, і встановив кілька рекордів. За перший тиждень світові касові збори "Барбі" наблизилися до 500 мільйонів доларів.

Раніше УНІАН писав, що фільм "Барбі" спровокував всесвітній дефіцит рожевої фарби.

Вас також можуть зацікавити новини: