Кадр із серіалу "Гра престолів" / фото: НВО

Канал HBO відомий тим, що знімає захопливі, гучні та високоякісні серіали для різної аудиторії. Кожен може знайти цікавий серіальчик на власний смак. Адже тут є і серіали, які тримають у напруженні своїм драматичним сюжетом, які вражають гумором або фантастикою.

УНІАН зробив невелику добірку найвідоміших і найпопулярніших серіалів, які виходили на цьому американському кабельному телеканалі. У ній представлені як нові серіали HBO 2020 року, так і серіали минулих років. Нудьгувати точно не доведеться.

"Гра престолів"

Читайте такожSpaceX Ілона Маска відправить Тома Круза в космос для зйомок бойовика

Відео дня

Це один із нашумілих телесеріалів, які розбурхав глядачів по всьому світу. Знято фентезі за серією книг "Пісня льоду та полум’я" Джорджа Р.Р. Мартіна. Дія в "Грі престолів" відбувається на двох вигаданих континентах, де ряд аристократичних родів змагаються за панування над сімома королівствами Вестерос.

Серіал "Гра престолів" наповнений драмою, інтригами, зрадою, політикою, епічними битвами та персонажами, а також безліччю смертей.

"Секс і місто"

Найпопулярніший серіал від HBO 2000-х років. У ньому розповідається про життя чотирьох подруг із Нью-Йорка — Керрі, Саманти, Міранди і Шарлотти. У серіалі "Секс і місто" є чудовий гумор, яскраві образи, але головною родзинкою є все ж пікантні теми.

"Велика маленька брехня"

Сюжет серіалу закручується навколо вбивства, яке сталося на світській вечірці в каліфорнійському місті Монтерей. Далі розповідається про події, які до цього призвели – неприємні таємниці багатих мам першокласників.

"Справжній детектив"

Телесеріал "Справжній детектив"  – кримінальна антологія. Кожен його сезон показує нову історію з іншими детективами поліції та злочинами, які їм потрібно розкрити. Гіпнотична атмосфера, похмура історія і глибокодумні діалоги – все це є у цьому серіалі.

"Чорнобиль"

П’ятисерійний хіт від HBO оповідає про наймасштабнішу в історії техногенну катастрофу – вибух на Чорнобильській АЕС. Сценаристам вдалося максимально достовірно передати події, які відбулися в 1986 році.

Телесеріал "Чорнобиль" не лише про саму катастрофу, а й про людський героїзм і про людей, які жертвували собою, щоб врятувати інших.

"Світ дикого заходу"

Серіал про футуристичний парк розваг, населений андроїдами, котрі виконують будь-які примхи відвідувачів, щоб ті відчули повну свободу дій. Але одного разу в налагодженій системі щось ламається – і роботи виходять з-під контролю.

"Кремнієва долина"

Виробничий ситком про команду молодих комп’ютерних розробників, які живуть в IT-інкубаторі та намагаються створити власний проект і заробити з його допомогою мільйони.

"Клан Сопрано"

Гангстерський серіал всіх часів і народів, що розповідає про життя сучасного хрещеного батька Тоні Сопрано і його сім’ї у Нью-Джерсі.

"Гострі предмети"

Читайте такожСтефані Майєр випустить нову книгу саги "Сутінки"

Серіал знятий за однойменною книгою Гілліан Флінн. Головна героїня Камілла Прікер мріє про блискучу кар’єру в сфері журналістики. І доля надає їй шанс підвищити свій журналістський статус. Вона вирушає до рідного міста, щоб написати статтю про вбивство дівчаток. Пов’язане з роботою відрядження повертає її до прихованих травм дитинства.