Тамерлан і Олена випустили новий кліп / instagram.com/tamerlan_alena

Кожен з нас хоча б один раз потрапляв у полон власних почуттів. Від швидкоплинного захоплення до великої любові один крок, який супроводжується переживаннями і непорозуміннями, довжиною в життя. Кліп "Хочеш" - це симбіоз двох закоханих, які загубилися на цьому шляху. 

"Наш новий кліп - це екранізація любовної сповіді пари, яка не може зректися своїх почуттів, - розповіли TamerlanAlena. - У відеороботі ми відкрили себе з зовсім іншого боку як пара і дует, тому результат вийшов несподіваним навіть для нас самих. Сподіваємося на відгук у серцях кожного нашого слухача".

У новому денс-відео Alena Omargalieva демонструє одразу кілька відвертих образів і зізнається в почутті закоханості, висловлюючи його танцями на воді. Tamerlan виступив в амплуа невимушеного і самовпевненого хулігана, який боїться визнати свої почуття. 

Режисером денс-віжуала стала Anya Bod. Оператором виступив Ілля Михайлусь, а сам знімальний процес тривав понад 12 годин. 

У перші дні після релізу, пісня "Хочеш" стала радіохітом, очолила YouTube-тренди і твердо влаштувалася в топ-100 Shazam України та Латвії.

Вас також можуть зацікавити новини: