Пісня Бейонсе стала популярною в соцмережах / instagram.com/Beyonce

У TikTok набувають популярності кілька пісень і реміксів. Користувачі мережі знімають під ці звуки мільйони кліпів і стільки ж людей гуглять їх. Пропонуємо вам послухати ці пісні й додати їх у свій плейлист.

SZA - Big Boy

Ця пісня про те, що кожній жінці потрібен сильний і зрілий чоловік. Співачка співає, що тільки він зможе зігріти її в найлютіші морози та подбати про неї краще, ніж вона сама.

Океан Ельзи - Обійми (Callmearco Remix)

Напевно кожен з вас знає пісню гурту "Океан Ельзи" - "Обійми". А ось чи чули ви ремікс? Повірте, він дуже вам сподобається й одразу ж опиниться у вашому плейлисті. Навіть не сумнівайтеся!

Chloe Adams - Take Me To Hell

Chloe Adams співає про те, що на відстані з чоловіком у неї з'являються брудні думки. Чи означає це, що вона потрапить у пекло? І вона просить лише про одну ніч з чоловіком, з яким не може бути разом.

Emkal - Oublie-moi

Легкий біт, текст, який запам'ятовується, і приспів підкорюють після першого ж прослуховування. Попри танцювальний ритм, пісня про зраду і біль. Однак виконавець пісні закликає вірити в краще і каже, що жодна зрада не повинна нас вбивати.

Веуоnсе - Cuff it

Бейонсе співає про те, що вона закохана, і їй терміново потрібно щось випити, щоб все зіпсувати. Також вона просить рецепт щасливих стосунків.

Раніше УНІАН назвав 5 найпопулярніших пісень, які ви точно шукали.

Вас також можуть зацікавити новини: