Композиція вийшла дуже чуттєвою / скріншот

Напередодні новорічно-різдвяних свят український гурт KAZKA презентував новий альбом "Свята" та запрем'єрив ліричну версію однойменної пісні. Вона зазвучала абсолютно по-новому й припала до душі шанувальникам музичного колективу. 

Відповідне відео опубліковано в Instagram KAZKA. Цікаво, що нова версія пісні "Свята" була записана під акомпанемент відомого українського піаніста-віртуоза Євгена Хмари. 

"Ми презентували альбом "Свята", в який увійшла однойменна пісня в новому ліричному виконанні під акомпанемент талановитого і неймовірного Євгена Хмари. Мені здається, вийшло глибоко і ніжно. Сподіваюсь, вам відгукнеться", - написала у своєму Instagram солістка гурту Олександра Заріцька.

Співачка додала, що наразі її тримають у тонусі лише виступи й записи. Так, за словами Олександри, вона почувається потрібною.

Оригінальна версія пісні "Свята"

Чим відомий гурт KAZKA?

KAZKA — український музичний гурт, який виконує поп-музику з елементами електро-фолку. Музичний колектив було створено у 2017 році. Його солістка - Олександра Заріцька. 

"Казку" називають феноменом української сцени, адже гурт уперше серед україномовних потрапив до Shazam з хітом "Плакала". Ця пісня тривалий час очолювала музичні рейтинги у низці країн, кавери на неї "рвали" соцмережі.

Вас також можуть зацікавити новини: