Злата Огнєвіч і SHUMEI підкорили соцмережі / скріншот

Тиждень тому Злата Огнєвіч і SHUMEI представили ліричну композицію "Буревіями". З дня релізу кліп на YouTube зібрав майже 700 тисяч переглядів (станом на 26 квітня). 

Варто відзначити, що композиція "Буревіями" посіла перше місце в хіт-параді "Набирають популярність" в Україні на YouTube Music. Це перший трек для обох артистів, який дозволив стати їм лідерами на відеоплатформі.

Скріншот з YouTube Music

В Apple Music пісня стрімко вирвалася на другу сходинку. 

Скріншот з Apple Music

"Ця пісня є частиною мене. Її історія дуже близька і життєва. Слухайте "Буревіями", коментуйте та підтримайте нашу музику лайком!" - звернулася Огнєвіч до своїх шанувальників. 

Фанати оцінили роботу артистів. Трек, як зазначають коментатори, пронизаний почуттями і не може залишити слухачів байдужими.

Реакція соцмереж

  • "Даний дует - це найкраще поєднання чоловічого і жіночого голосів, які я чула в останні роки на українській естраді. Дуже несподіваний і дуже крутий дует. Прямо мед на вуха"
  • "Мені здається, що Злата Огнєвіч знайшла своє! Свій стиль, манеру виконання, тому що все разом звучить неймовірно! Хочеться ще дивитися і слухати"
  • "Рідко пишу коментарі під треками, але це просто рай для вух. Яка ж краса! Просто неможливо наслухатися. Спасибі вам за цей шедевр"

SHUMEI і Злата Огнєвіч - Буревіями: кліп

Нагадаємо, TVORCHI випустили ремікс на конкурсну пісню для Євробачення.

Вас також можуть зацікавити новини: