У 2005 році Скрябін подарував своїм фанатам сумну та глибоку пісню про людей / фото з instagram групи "Скрябін"

Музикант Кузьма Скрябін, який трагічно загинув 2 лютого 2015 року, був дуже відомим. Його слава не згасла й досі. УНІАН пропонує пригадати найкращі кліпи Скрябіна, адже ці пісні точно знають усі українці.

"Люди як кораблі"

У 2005 році Скрябін подарував своїм фанатам сумну та глибоку пісню про людей. Спочатку здається, що це проста лірика, проте слова цього хіта складені не для рими, у ньому йдеться про поранені душі людей, які прагнули жити та знайти правду.

"Старі фотографії" 

Кліп 2006 року й досі залишається актуальним, адже іноді так хочеться розкласти старі фотографії та пригадати минуле. У 2023 році, на тлі повномасштабної війни РФ проти України, слова Скрябіна відгукуються з новою силою. Багато хто з українців втратив житло, а разом із ним усі свої речі, усе залишилося тільки у спогадах. 

"Маршрутка"

Кумедне відео на пісню "Маршрутка" вийшло у 2011 році. У кліпі співак постав у максимально сміливому образі. Музикантам вдалося передати усю атмосферу маршруток, все це комічно, дуже по-доброму та не може не викликати посмішку.

"Місця щасливих людей"

У 2011 Скрябін випустив ще один філософський кліп. У ньому він показав, що завжди жив не так, як диктували правила. Від імені таких же шукачів справжньої істини та щастя співак пригадує про місця щасливих людей. 

"Добряк"

У 2012 році вийшов кліп на пісню "Добряк". У ній Скрябін розповів, що багато хто з нас у цьому світі - "випадковий чувак", а поганих людей не варто намагатися виправити. Усім не допоможеш, тому залишається лише дивитися дитячими очима на те, як загасає світ.

"Мам"

У 2012 році гурт "Скрябін" випустив дуже ліричний та сумний кліп на пісню "Мам". У ньому співак просить про вибачення у своєї мами, адже він вже став дорослим. Не дарма цей кліп викликає сльози у багатьох фанів.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про ще одну пісню Скрябіна, у якій нині знайшли пророцтво. Музикант розповів про те, що почалося у 2022 році.

Вас також можуть зацікавити новини: