У вересні Бобул повноцінно замінив Круга / скріншот

Український співак Іво Бобул знову "залетів" у тренди взимку минулого року. Його популярність зросла в рази, коли на тлі повномасштабної війни українці стали відмовлятися від російської музики. Восени Бобул повноцінно замінив Круга. 3 вересня всі слухали не однойменну пісню російського співака, а трек українця про те, що осінь прийшла в його сад. 

Нині, на тлі скандалу, в який потрапив Бобул, коли назвав жінок меркантильними, багатьом стало цікаво, про що ж ще співав артист. УНІАН розповідає про 5 легендарних пісень музиканта.

"Якщо любиш, кохай"

Ця пісня стала шлягером. У ній співається про те, що не варто відкладати свої почуття на потім. "Дві весни навік не буде", - співав Іво Бобул ще багато років тому.

"Осінній сад"

У ній Бобул заспівав про те, що осінь прийшла занадто швидко і він не встиг насолодитися літом. В цілому, класична історія в дусі пісні Софії Ротару "Вот и лето прошло".

"Звучала скрипка"

Ця лірична пісня розповідає про те, що звуки скрипки вщухли, а замість них залишилися лише спогади про нічні симфонії. У ній Бобул запитував, чому так швидко закінчилася любов.

"Розмова з тобою"

У цій пісні Бобул звертався до жінки, яка для нього - найбільше свято в житті. Однак він постійно з нею розлучається, а та на нього чекає. "Колись до тебе я приїду, щоб залишитись назавжди!", - співається в хіті.

"Емігрантка"

У ній Бобул співає про давню любов, яка вже відцвіла разом з весною. Однак юність все ще живе в серці, а тому, попри те, що у нього вже є онуки, він не старіє.

Скандал навколо Іво Бобула - що сталося

Раніше співак дав інтерв'ю Еммі Антонюк, в якому зазначив, що сучасні жінки стали меркантильними. За словами музиканта, жінки "стрибають по ліжках у пошуках принца".

Коли журналістка спробувала пояснити Бобулу, що він помиляється, він розлютився. Артист нагадав Антонюк про її вік і заявив, що їй самій вже давно слід виховувати дітей. 

Після цього він сказав, що не давав дозвіл на публікацію цього інтерв'ю. Крім цього Бобул зазначив, що Антонюк опублікувала їхню телефонну розмову, тому що нібито хотіла "хайпанути". Незабаром в Instagram співака з'явилися вибачення перед жінками, однак директор Бобула заявила, що це писав не він. Артиста нібито зламали, а сам він і не думав вибачатися.

Вас також можуть зацікавити новини: