Кароль потішила фанатів новою відеороботою / скріншот

Мегапопулярна українська співачка Тіна Кароль презентувала нову авторську пісню та кліп на неї "Honey & Мед". Артистка поєднала сучасний саунд і лірику любовної балади та вперше у своїй кар’єрі заспівала двома мовами в одному треку - англійською та українською.

Відеокліп на нову роботу зірки опублікований на її YouTube-каналі, він вже отримав купу схвальних відгуків від армії фанатів Тіни. Пісня "Honey & Мед" - це історія одного кохання, яке відгукнеться у багатьох. Використовуючи алегорії, Тіна порівнює почуття зі стихіями.

Міксинг і мастеринг треку робив володар 16 премій Grammy Джейсен Джошуа, відомий за роботами з Ріанною, Бейонсе, Джастіном Бібером, Мерайєю Кері, Джастіном Тімберлейком, Jay-Z. 

В описі до відео йдеться, що вокал співачки був записаний з першого дубля. Саунд-продюсер, автор музики та слів - Тіна Кароль.

Зйомки кліпу на пісню "Honey & Мед" проходили у Лос-Анджелесі. Кліп зняв український режисер Генрі Ліпатов, який створював відеороботи для Емінема, Дженіфер Лопес, 50 Cent, Linkin Park та інших.

Реакція мережі на кліп Тіни Кароль "Honey & Мед"

  • "Це дуже зворушливо! Не можу стримати сліз"
  • "Респект усій команді за роботу!"
  • "Боже, як це гарно..! Мурашки пішли з перших слів"
  • "Ангельський голос, який проникає в саме серце"
  • "Це звучить настільки прекрасно й по-новому!"
  • "Дуже ніжно й з глибоким сенсом"
  • "Дуже чуттєво ! Виконання торкається струнок душі".

Кадри з кліпу на пісню "Honey & Мед"

Нова відеоробота виконавиці вийшла дуже ніжною й чуттєвою - тут доводять до божевілля і її спокусливі образи, й дотики чоловіка, який знявся з нею в кліпі.

Яким був перший кліп Тіни Кароль з початку повномасштабного вторгнення?

16 вересня 2022 року Тіна Кароль випустила кліп на мотиваційну пісню "Вільні. Нескорені", яка стала першим синглом співачки з початку війни.

Зйомки кліпу проходили у Кварцовому кар'єрі Харківської області. Це були одні з найскладніших зйомок співачки, адже через природні особливості в кар'єрі панує нестерпний холод. 

Вас також можуть зацікавити новини: