5 ганебних історій з першого побачення / фото depositphotos.com

Перше побачення - це завжди хвилююче і цікаво. Кожен намагається себе проявити якнайкраще, але, на жаль, у долі інші плани. Розповідаємо про реальні історії, якими поділилися користувачі форуму Reddit.

Нудний хлопець

"Ох, у мене на першому побаченні була така кумедна пригода! Я вирішив показати свою романтику, і запросив дівчину додому на фільм, але випадково заснув під час перегляду. Вона чекала, поки я прокинуся, і сказала, що я найбільш нудний хлопець. Безумовно, не найкращий старт!" - згадав користувач. 

Невдалий жонглер

Ще один казус трапився на літньому майданчику кафе. Чоловік захотів продемонструвати своє вміння жонглювати, але щось пішло не так.

Відео дня

"Все йшло добре, поки я не впустив один з м'ячів на голову офіціанту! Я думаю, ми стали головними зірками вечора... Було жахливо незручно", - розповів він.

Кулінарна катастрофа

З наступним героєм трапилася неприємна історія під час приготування їжі - він хотів вразити кохану своїми кулінарними навичками, але спалив блюдо.

"Я вирішив показати свої кулінарні таланти на першому побаченні і приготувати вечерю. На жаль, я забув про плиту і майже спалив блюдо. Дим заповнив всю кухню, і ми були змушені провести решту побачення на балконі з готовою їжею. Враження? Кулінарна катастрофа, але весела історія!" - посміявся юзер.

Корок

Ще одному коментатору не вдалося відкрити пляшку з шампанським безпечно - корок вилетів йому прямо в лоб. Його супутниця спочатку злякалася, але тепер вони з гумором згадують цю історію, а їхні стосунки тривають вже багато років.

Похід в зоопарк

"Ми вирішили сходити на першому побаченні в зоопарк. Мені було так цікаво спостерігати за тваринами, що я випадково зіткнувся зі скляним вікном, замість того, щоб пройти через двері. Звичайно, це привернуло увагу оточуючих, але ми сміялися так, що наші животи почали боліти!" - згадав ще один користувач, зазначивши, що попри цей казус на першому побаченні, з цією дівчиною вони разом досі і ростять двох дітей.

Раніше УНІАН писав, що чоловік зрадив дружині з молодою подругою і заявив, що це "не його вина".

Вас також можуть зацікавити новини: