Чоловіки бояться докорів сумління / фото depositphotos.com

Користувачі мережі поміркували на тему зрад у стосунках і висловилися, чому не будуть завдавати болю своїм другим половинкам заради миттєвої "насолоди".

Один з користувачів Reddit поцікавився у одружених чоловіків, яка головна причина, по якій вони не зраджують своїм партнеркам. І ось що вони відповіли.

Не хочуть ставити під загрозу шлюб

Відео дня

Інший чоловік зізнався, що одружений вже 12 років. У шлюбі у нього народилося двоє дітей. Він настільки любить свою сім'ю, що не готовий шукати щось на стороні.

"Якщо я йду обідати і пити в бар, це з моєю дружиною. Я волів би бути з нею в будь-який час. І я знаю, що вона відчуває те саме. Мої діти також заслуговують на хорошого батька та зразок для наслідування. Я б не став робити нічого, що могло б поставити під загрозу те, що я завжди буду поруч з ними", - написав він.

Отримують те, що їм потрібно

Ще один чоловік сказав, що у стосунках з дружиною отримує все необхідне, тому йому немає сенсу її зраджувати. Він відчуває себе коханим, знає, що йому довіряють і цінують. З сексом у них в парі також немає проблем. Тому третя людина в їхніх стосунках може тільки все зруйнувати.

Поважають дружин

Не дарма всі психологи кажуть, що стосунки повинні базуватися не тільки на коханні і довірі, а й на повазі. Так вважає і один з користувачів мережі.

"У мене немає абсолютно ніякого бажання бути з ким-небудь ще. І я поважаю свою дружину", - каже він.

Дружина - найкращий друг

Подружжя - це не тільки люблячі одне одного люди, а й справжні друзі. Вони разом проходять різні етапи життя, і не завжди приємні. Але тільки пройшовши цей нелегкий шлях під назвою "сімейне життя", вони починають цінувати одне одного ще більше.

"Одружений 36 років. Я зустрів свою дружину, і вона завжди була моїм найкращим другом. Ми просто щасливі, і я б не ризикував нашими стосунками. Тепер я осліп, а вона через багато що пройшла зі мною і жодного разу не здригнулася. Я б помер за неї", - каже юзер.

Докори сумління

Один з користувачів мережі каже, що відчував би докори сумління, якби зважився на зраду. За його словами, це особливий вид егоїзму - зрадити чиюсь довіру і не відчувати ніяких душевних мук за це.

Крім того, чоловік зазначив, що його дружина - справжня знахідка, тому він дорожить стосунками з нею.

"Бажання залишитися в моїх стосунках сильніше, ніж бажання сексу з кимось іншим. Причина в тому, що моя дружина задовольняє всі мої потреби, кохає мене і терпить мене, а це рідкісна знахідка", - додав він.

Раніше УНІАН розповідав, що дратує всіх чоловіків.

Вас також можуть зацікавити новини: